PR CUAET
-
если скан паспорта консульство не даст, то приложите скрин из дии. паспорт появляется там, когда его изготовили, но еще не доставлен. успешные кейсы получения так одобрения wp были уже.
-
Коли подаємо на продовження WP… вказувати дату коли закінчується туристична віза чи дату коли закінчується WP?дякую
-
Скажіть будь ласка, щоб забрати дитячий паспорт , які документи потрібно мати?
-
Wuhan все робиться через Е&Е, що знаходиться в Hankou. Я б не радила агента, вони досить прискіпливі Шукайте знайомого з шенфенжень уманським і робіть на нього довіреність
-
Підскажіть, будь ласка, хто знає, Customer Success Manager (IT, cloud platform) може кваліфікуватися по STEM???
-
хто змінював адресу в резерві на канадську? Чи вдалося при першому вході в резерв це зробити? І на якій мові вписували канадську адресу, на українській чи на англійській?
-
Так многие делают, у меня так сотрудник на работе делал. И все ок
-
Дякую
-
Віза не є статусом. Ваш статус закінчується разом з ВП.
-
Я не зміг змінити! Писав онлайн теж відповідь не отримав!
-
Имеется ввиду изменение адреса в пниват24 например, на канадский, чтобы обериг видел , что вы в канаде. Без резерв плюс.
-
Вітаю. Ми ще не отримували ні разу кліматичні виплати.Скиньте будь-ласка посилання для подачі документів? Я так розумію почтою треба відправляти доки ,податки ще не платили
-
Ну так це і означає що з teer 0-1 варіант тільки АЕЕ. Або передайте англійську або будете дуже довго чекати запрошення.
-
Чи хтось планує летіти з Європи в Вінніпег?Потрібен супровід мами,вона ніколи не літала і абсолютно без знаннів англійської,тому переживаю ,що вона не справиться з документами,в замін на оплату білета
-
Що ви маєте на увазі без резерв плюс?
-
Скоріш за все в аеропорту до нового року. До 31 грудня - для тих хто вже був в Канаді до 31 березня 2024. Більше інформації в гілці - продовження wp.
-
Добрий вечір! Питання для тих , хто вже подав документи на номінацію. А куди прогружувати декларацію від роботодавця, бо мені в списку не вибило декларацію. Дякую!
-
Сотий раз в тій групі пишуть . Для зміни в оберіг - тільки використовувати резерв + . Ви думаєте ,що якщо не встановите його ,а прийде вам повістка ,то ви не мусите платити штраф чи щось в цьому роді , що вам адвокати поможуть ? Якщо так - тоді це вам не допоможе. Повістка прийде і буде врученою рахуватися ,не залежно чи є резерв чи ні . І штрафи будуть і тд.
-
Безумству храбрых поем мы песню
-
Резерв? А что, ещё и счёт блокируется? Через сколько счёт заблокируют?
12 Jan 2024, 17:45
Post 359463 of 402780
4 minutes ago