PR CUAET
-
Чи хтось планує летіти з Європи в Вінніпег?Потрібен супровід мами,вона ніколи не літала і абсолютно без знаннів англійської,тому переживаю ,що вона не справиться з документами,в замін на оплату білета
-
Що ви маєте на увазі без резерв плюс?
-
Скоріш за все в аеропорту до нового року. До 31 грудня - для тих хто вже був в Канаді до 31 березня 2024. Більше інформації в гілці - продовження wp.
-
Добрий вечір! Питання для тих , хто вже подав документи на номінацію. А куди прогружувати декларацію від роботодавця, бо мені в списку не вибило декларацію. Дякую!
-
Сотий раз в тій групі пишуть . Для зміни в оберіг - тільки використовувати резерв + . Ви думаєте ,що якщо не встановите його ,а прийде вам повістка ,то ви не мусите платити штраф чи щось в цьому роді , що вам адвокати поможуть ? Якщо так - тоді це вам не допоможе. Повістка прийде і буде врученою рахуватися ,не залежно чи є резерв чи ні . І штрафи будуть і тд.
-
Безумству храбрых поем мы песню
-
Резерв? А что, ещё и счёт блокируется? Через сколько счёт заблокируют?
-
Хто він Резерв? Рахунок?
-
Повестка пришла через 4 дня после обновления данных в Резерв +. Кто знает, через сколько времени он будет "заблокирован"?
-
Я изначально уточнил у человека, который это предложил да и все.
-
Зміни ,які ви зможете зробити в банку ( тобто чи номер телефону чи адресу- про адресу треба взнати чи потім не буде проблем з банком) - це все для тільки коли оновлюєш через Резерв.
-
Спасибо, порядок я знаю, интересует, сколько есть времени, чтобы попасть в консульство Украины, пока Резерв + показывает, что всё ок!
-
Ангеліна Таран www.facebook.com/profile.php?id=100013954982875&mibextid=ZbWKwL
-
Резерв не блокуєтся . Там статус може мінятися . Якщо прийшла повістка - ви її не відібрали - потім штраф ( не знаю чи після першого,але після другого блокують рахунок,якщо у вас в українському банку ) Тут вже писали про таке. Через скільки не знаю. Все залежить від ТЦК чи хто там тепер штрафи пише .
-
Нет, адрес украинский. Есть распечатанный файл с кодом. В посольстве его сканируют и проверяют обновлённую информацию, правильно?
-
Адам Чічорскі (він - поляк, розмовляє англійською) Polimark g.co/kgs/D3s9yyN
-
Ви адресу вказали канадську ,але повістка прийшла? Скільки чекати - може і 3 дні . Це не обов'язково вже штраф - це буде писати порушення правил військового обліку - а з цим не приймають ..
-
Я була в четверг в Едмонтоні і з місцевих доків на дітей подавала тільки копії візи та пермитів.
-
Я так розумію щось одне, або витяг або паспорт, адже не в усіх може бути внутрішній паспорт.
-
Скажіть, будь ласка, чи дійсно достатньо копії внутрішнього паспорту з зазначеною адресою чи обов'язково потрібен витяг?
12 Jan 2024, 17:45
Post 359476 of 407948
2 minutes ago