PR CUAET
-
Вони видають якщо ви виконуєте умови АЕЕ. А для АЕЕ, як я вище написала, поперше треба виконувати вимоги одного із стрімів ЕЕ + вимоги Альберти.
-
Краще сплатіть одразу. Я через оплату частинам додав собі 5 місяців очікування.
-
Це якщо він реєструвався в ЕЕ. Якщо ні, то і не виберуть в ЕЕ.
-
Ну вот и ответ на вопрос,зачем парню пересдавть английский если он имеет 6 и уже под одну из программ в ЕЕ он попадает.
-
National ID - if applicable Він не є обовʼязковим документом, але він є Вказувати чи ні то вже рішення аплікантів Загран - само собою має бути, він є обовʼязковим при подачі на ПР
-
Тобто їм неважливо по якій саме ви відповідаєте)
-
Написано you meet the criteria of at least one of the federal immigration programs managed by Express Entr. Достатньо відповідати вимогам хоча б однієї з програм. Якщо Вас зареєструвало в ЕЕ, значить Ви відповідаєте вимогам.
-
Добрый день! Подскажите, сейчас детям продлевают паспорт в консульстве в порядке живой очереди за 2 месяца до окончания? Или уже другие правила? И как долго этот процесс занимает
-
Что значит подходить под ЕЕ?По трейдс одни критерии,по кэнэдиан экспириенс класс другие,по воркерс тоже другие требования.Так как альберте должно быть не пофигу под какую вы там хотите попадать(подаваться) .Я понимаю,что профессия может под трейдс попадать или нет,а как насчет другие две?Скилд ворк и кэнедиан экспириенс класс разные же требования.Скилд воркерс только 7 по сиэлби,експириенс класс от 5-7
-
Доброго ранку всім;) Цікава ваша думка...Чи можливо стати в електронну чергу у всі установи чи тільки в одну?) Я ніби став у всі три доступні установи по черзі вибираючи, і на всі три є підтвердження що я у черзі на е-мейл і e-consil. Тепер думаю чи воно переставляє мене з черги вчергу чи зберігає всі три...?
-
так, тоді була моя помилка) вибачаюсь) також на сайті ааіп сказано шо вибирали мінімум слб 5)
-
В общем, человек задававший этот вопрос,если вы это читаете,логичной мысли что вам нужно пересдавать английский чтобы получить номинацию по АЕЕ никто не дал.
-
Вопрос же не в том выберут ли его по ЕЕ,а по АЕЕ ,а так как 6 подходит по одной из программ в ЕЕ,то почему Альберта должна ему не дать номинацию с 6?
-
я б додала ще ЛОЕ, своїми словами - батька не знаю/ мати не була заміжня за ним/ мала статус сінгл чи яка у Вас ситуація. бо може виникнути питання у офіцера
-
Дякую, мабуть я знаю ту компанію, просто так дивно що інші країни роблять дуже просто і не так дорого, а тут за дві справки 1к+ потрібно віддати
-
у офіцерів на кордоні немає "свят" :)
-
Теж цікавить
-
на жаль, ми ще далеко, ми нещодавно відправили заявку на PR минулого жовтня 2024 року. скільки років тривав цей процес? чи може мій зять замість цього спонсорувати нас?
-
Для спонсорування він має бути ПР.
-
🔊чи летить хтось в Вінні з Європи?На цьому тижні!Оплачу білет!Натомість треба супровід мами в аеропорту,допомогти заповнити декларацію і отримати ворк перміт!Перший раз летить і не знає англійської,тому переживаю за неї,що не справиться
12 Jan 2024, 17:45
Post 359667 of 389854
less than a minute ago