PR CUAET
-
Вопрос же не в том выберут ли его по ЕЕ,а по АЕЕ ,а так как 6 подходит по одной из программ в ЕЕ,то почему Альберта должна ему не дать номинацию с 6?
-
я б додала ще ЛОЕ, своїми словами - батька не знаю/ мати не була заміжня за ним/ мала статус сінгл чи яка у Вас ситуація. бо може виникнути питання у офіцера
-
Дякую, мабуть я знаю ту компанію, просто так дивно що інші країни роблять дуже просто і не так дорого, а тут за дві справки 1к+ потрібно віддати
-
у офіцерів на кордоні немає "свят" :)
-
Теж цікавить
-
на жаль, ми ще далеко, ми нещодавно відправили заявку на PR минулого жовтня 2024 року. скільки років тривав цей процес? чи може мій зять замість цього спонсорувати нас?
-
Для спонсорування він має бути ПР.
-
🔊чи летить хтось в Вінні з Європи?На цьому тижні!Оплачу білет!Натомість треба супровід мами в аеропорту,допомогти заповнити декларацію і отримати ворк перміт!Перший раз летить і не знає англійської,тому переживаю за неї,що не справиться
-
Привіт усім, я в тій групі, де я повинен запитати. Я є іноземним партнером за загальним правом, мій партнер має візу Cuaet. він може спонсорувати мене?
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
🔊чи летить хтось в Торонто з Європи?На цьому тижні!Оплачу білет!Натомість треба супровід мами в аеропорту,допомогти заповнити декларацію і отримати ворк перміт!Перший раз летить і не знає англійської,тому переживаю за неї,що не справиться
-
Там я 980 за 1 довідку сплатила. І це була не найнижча ціна, що в мене просили
-
Хто подавав документи на паспорт дитині до 12 років в Торонто? 1. Розумію що дитині можна не приходити, але якщо не знайду де зробить правильне фото, то чи можна взять її з собою і чи зроблять фото на місці? 2. Money order можна ж зробити завчасно за кілька днів до подачi? 3. Заяву заповнювати від руки чи друкувати? 4. РНОКПП немає, там написано приносити "якщо є", то нічого не треба чи свою довідку принести?
-
Це ви ще китайську довідку не пробували робити 😁
-
Ми були в четверг в Едмонтоні я привезла з собою фото всім, але дітей старше 12 фоткали на місці і мої фото мені повернули.
-
Надеюсь вам скоро дадут 🙏
-
1. Фото краще зробить саме буває фотоапарат не працює. 2 так робіть хоч за 2 неділі. 3. Друкуєте та заповнюєте від руки, еа всяк випадок пустую другу візьміть всяке буває. 4. Що це таке не знаю .
-
Уточніть що саме не наплутати будь ласка.
-
Ого. Це по запису по новій системі?
-
🥳🥳🥳🥳🍾🍾🍾 ELIGIBILITY - Только что!
12 Jan 2024, 17:45
Post 359679 of 395524
less than a minute ago