PR CUAET
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/provincial-nominees/express-entry/get-confirm-nomination.html там розписана інструкція
-
Через сколько времени обновяться данные в резерв+ при первом входе в приложение?
-
Тобто мені потрібно зараз просто чекати запрошення від федералів?
-
Якщо паспорт синій-книжечка, то достатньо лише копії паспорта. Якщо ID карта - можна в Дії зробити витяг
-
Так тут і немає ніякого лікування. В моїх теж аутизм, жодної реабілітації. Додавала підтверджені діагнози від лікаря. А адвокат вже й розписувала для чого нам пр
-
С момента передачи денег за проживание?
-
Вітаю!) між порталами переїхали, тому на Портал 2 вже вказала нову адресу, чи потрібно ще окремо написати форму в IRCC щоб повідомити про зміну адреси?
-
дякую, але в нас от як раз цей лист буде основним, бо лікування ми ніде ще не проходимо, і все інше буде тільки з моїх слів. А ще діти в мене в одній школі 😣
-
С какого времени проживания фактический адрес , начинает считаться фактическим?
-
Доброго дня, має приходити підтвердження за 7 днів на емеїл якщо не має що робити ? Дякую
-
Я говорила з учителями, вони без проблем давали. Лише з'ясовували в адміністрації, чи вони це повинні робити
-
User Полина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Лариса has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую за пояснення, вище не було вказівки про біженство, просто обговорення якихось «ризиків», і я подумала що це про гуманітарну мова і 2 паспорти. Заспокоїли)
-
Если я живу в отеле?
-
Спасибо ) только хотел у вас спросить ) и не могли бы вы подсказать банковский драфт на какое имя вы платили ?
-
Так, або просити вчительку надати лист у приватному порядку, без бланку і без візування у керівництва.
-
Там нужно крепить договор?
-
Не сколько заранее лучше быть в консульстве ?
-
Привет ребят ,кто знает работает ли посольство Украины в Оттаве после 20 чисел ? На сайте нету информации ,всем мир ✌️
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago