PR CUAET
-
Як це нема? З відки Ви це взяли?
-
Говорили если есть слот значит работаем 🤷
-
Так нам саме просто лист на мейл вчителька прислала, її характеристика і опис адаптованості дитини в школі в класі. Пле спершу був саме сухий лист з пропущеними і відвіданими днями і факт що вона навчається. Я думаю в школі не до кінця розуміють нас коли ми просимо ці листи, треба детально пояснювати ситуацію
-
Зараз всі як рвануть у Вінні)))
-
Не знаю що означає, але забирати паспорт можна лише коли з'явиться запис "документ прибув до дипломатичної установи"
-
моєму не треба як такова реабілітація чи лікування, лише поведінкова терапія(стоїмо в черзі поки) і можливо ліки від рдуг(але там свої нюанси і нема сімейного), основа в нас це школа, заради соціалізації
-
Та який договір .... Заповнення займає 1 хв. Дані появлятися за 2-3 хв( тобто QR code),або не появлятися тоді - тоді консульські послуги для вас закриті .
-
Договор аренды где-то спрашивают?
-
Написала вам в приват
-
Я зловила вчора слот в Торонто, але мені з Калгарі до Едмонтона дешевше і зручніше. Стою в черзі на Едмонтон
-
та я як раз з ресурс вчитилем і спілкуюся, окремо напишу вчительці і асистентам звичайно
-
А ви також з Оттави чекаєте ? Чи хоч з якого небудь?
-
Якщо у Вашої дитини є aid, то є сенс попросити напряму. Це людина, з якою дитина взаємодіє більше всього їм зазвичай є що сказати! Підійдіть до вчителя особисто, підіть разом до адміністрації і поясніть що Вам саме потрібно, скажіть що це критично важливо і без цього ніяк! Тут справді люди не завжди розуміють що це і навіщо.
-
дуже вам дякую
-
Дякую, що уточнили ці деталі, я не знала. В Торонто на червень
-
черги, ціни. Вони насправді дуже гарно його в школі реабілітують, прямо як треба. Бо в дитини проблема лише в колективі, сама на сам він повністю адекватний.
-
Тоді вам треба слідкувати за тими хто також в Едмонтон чекає, не орієнтуватися на Оттаву бо бачу з Оттави швидше надходять візити. А в Торонто зловили на який місяць?
-
Поведінкова терапія - це половина реабілітації, по крайній мірі вона точно в неї входить
-
Також чекаємо з 25 жовтня- мертва тиша
-
Звичайно я це розумію. Онтаріо приймає діагнози з України, буду ще просити в лікарні продублювати це. Бо жоден спеціаліст моєї дитини не бачив, всі шось тільки консультують по сервісам(але то для більш складних дітей)
12 Jan 2024, 17:45
Post 359759 of 396716
less than a minute ago