PR CUAET
-
Поведінкова терапія - це половина реабілітації, по крайній мірі вона точно в неї входить
-
Також чекаємо з 25 жовтня- мертва тиша
-
Звичайно я це розумію. Онтаріо приймає діагнози з України, буду ще просити в лікарні продублювати це. Бо жоден спеціаліст моєї дитини не бачив, всі шось тільки консультують по сервісам(але то для більш складних дітей)
-
Ні. Всі в Саскатуні з Реджайною залишаться)
-
Ну когда они обновят уже данные по выборкам, они их столько уже провели и ничего с 27 ноября не изменилось( Почему интересно они этого не делают, тянут уже до конца года?
-
Я без претензій:) Просто Ви маєте розуміти, що якщо характеристика стану Вашої дитини буде представлена лише з Ваших слів - це мало допоможе заявці. Ви маєте підтвердження діагнозу у Канаді?
-
Яка дивна в нас програма, я подалась всього на 6 днів пізніше за Вас, а AOR ще «не пахне» навіть 😔
-
Доброго дня. Чи можу я у вас запитати, як вирішити проблему з паспортом мого сина?Йому виповнилося 18 років і його паспорт закінчується в квітні. Ми їздили в консульство, нам відмовили в заміні закордонного паспорта , в звʼязку з тим , що він не стоїть на військовому обліку. І сказали щоб ми їхали в Україну і там вирішували ці проблеми. Порадьте що можна в такій ситуації зробити.
-
дякую!
-
Так, вони надають бланк
-
Підкажіть будь ласка, щоб залишити паспорт собі (він ще чинний до 2026 року), треба писати заяву в консульстві при офорленні другого паспорту? Якщо так, то вони на місці дають це написати чи як?) буду вдячна за відповіді)
-
Вітаю!🔊чи летить хтось в Торонто або Вінніпег з Європи?На цьому тижні!Оплачу білет!Натомість треба супровід мами в аеропорту,допомогти заповнити декларацію і отримати ворк перміт!Перший раз летить і не знає англійської,тому переживаю за неї,що не справиться
-
Підкажіть як оплачувати паспорт в консульстві в Оттаві ?
-
Думаю, найближчими роками більшості PR видадуть.
-
Добре що якось програма рухається, дають eligibility,портали, АОР пропущеним заявкам. Бо навесні взагалі була тиша тиша..а тут хоч якийсь рух
-
Маю паспорт вироблений в Украіні,чи можу отримати тут в Канаді,в Торонто,підкажіть алгоритм дій,дякую
-
Вітаю!🔊чи летить хтось в Торонто або Вінніпег з Європи?На цьому тижні!Оплачу білет!Натомість треба супровід мами в аеропорту,допомогти заповнити декларацію і отримати ворк перміт!Перший раз летить і не знає англійської,тому переживаю за неї,що не справиться
-
Добрий вечір! Підкажить будь ласка, відправили на підтвердження диплом бакалавра( міжнародного зразка на двох мовах) в enic Ukraine, а потім після них відправити в WES, цього буде достатньо чи ще щось треба для підтвердження?
-
Зараз вам ніхто нічого не порадить. Бо немає ще механізму, як це зробити. Є плани онлайн реєструвати молодих людей 18-25 років. Але це поки що балачки.
-
‼️‼️‼️ 🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Date and time of round: December 16, 2024 at 15:13:20 UTC CRS score: 727 (Provincial Nominee Program) Invitations: 1,085
12 Jan 2024, 17:45
Post 359776 of 386700
5 minutes ago