PR CUAET
-
Когда войдете там будет CREATE A NEW EOI for workers
-
Нажаль
-
Ні. Едмонтон ловлю
-
Так
-
albertaca.queue-it.net/?c=albertaca&e=aaip&ver=v3-javascript-3.6.0&cver=101&man=AAIP%20Action&t=https%3A%2F%2Faaip.labour.alberta.ca%2F&kupver=cloudflare-1.1.0
-
Торонто ?
-
мало б бути ок)
-
У мене купа слотів навіть на грудні і січні. Але не взяти ніяк
-
А можна ще посилання на провінційний профіль , де його заповнювати . Дякую
-
Ще питання: може хтось розібрався, якщо я працюю в кондитерській, і логічно, що моя кондитерська відноситься до туризму і хоспіталіті. Я бачила, що Остап писав, що модна ставити галочку, що працюю в цій сфері . Але як потім довести, що моя кондитерська являється членом цієї асоціації? На роботі мені точно про це не дадуть відповідь, може можна кудись запит подати?
-
чому у мене взагалі нічого немає !!! марна сторінка без слотів !!! як це виправити хто знає
-
И когда ваш супруг сдаст англ,соответственно вы внесете изменения в ЕЕ, тогда вы снова удаляете провинциальный профиль и создаете новый с корректными баллами с ЕЕ
-
Ось я зараз ще раз на цьому сайті дивилася travelalberta.com і якщо там мого кафе немає, то я виходить не можу ставити галочку
-
А да,видела.
-
4 година по Ванкуверу
-
Тепер просто їх в один файл і мало б бути гуд)
-
Сделал
-
Судя по записям по хронологии, кто по провинциальным программам подавался, никто оособо не получает, Мы с 11 октября ждем тоже, уже нет особо надежды получить в этом году ((
-
там просто Альберта нещодавно викатила відповіді на питання, і там було зазначено шо можна заклеймити бали, незвачаючи на тип ворк перміта)
-
Поняла, просто не разбиралась ,данный стрим меня не касается)
12 Jan 2024, 17:45
Post 360096 of 386702
10 minutes ago