Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Біометрію потрібно оплачувати в заявці і здавати по новому, всім без винятку, це нові вимоги з червня. В іншій групі українець писав, що подав заявку на pr в квітні, її тільки у серпні почали розглядати і надіслали запит на додаткову оплату біометрії
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Просто еще в июне видела новости, что Канада вернула снова сдачу биометрии и медкомиссии для Пр, но никто не пишет сдавал или нет уже 🫣 подаемся по провинциальной Альбертовскоц программе )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Залежить від Ваших вихідних даних, для більшості не потрібно буде
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, подскажите пожалуйста кто уже подался, на федеральном этапе требуют сдать медкомиссию и биометрию повторно?) 🙏 или 1349$ и есть биометрия?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Petro
    wrote on last edited by
    Бо жоден адвокат за 2-3 тисячі не зробить толкову гуманітарну справу. З такою ціною - там максимум буде стандартний лист, в якому змінене прізвище, гуманітарна справа так не робиться. А де ви читаєте про відмови? Дуже цікаво почитати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t660871718T Offline
    t660871718T Offline
    Ilusya Achacha
    wrote on last edited by
    А хіба ж я Вам щось кажу))) Теж як і Ви свою думку висловлюю. Ви вчили франц.через укр репетиторів чи через MIFI?
    1 Reply Last reply
    0
  • t288166063T Offline
    t288166063T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    Ми ж тут свої думки/спостереження пишемо) поки мені рота не затикали, якщо говорю що не слідує правилам партії) Вибір ваш, подаватися чи ні. Деякі адвокати візьмуться через гроші, а деякі не візьмуться через результат
    1 Reply Last reply
    0
  • t288166063T Offline
    t288166063T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    То ж ніхто не забороняє вчити самому) репетитори з України тут вийдуть дешевші відносно зарплати місцевої
    1 Reply Last reply
    0
  • t660871718T Offline
    t660871718T Offline
    Ilusya Achacha
    wrote on last edited by
    Хоча я з Вамине згодна,що шанси для людей 65+, тут головне знайти хорошого іміграційного,щоб гарно розписав пояснення. Така прогоама- це більше на везіння.
    1 Reply Last reply
    0
  • t660871718T Offline
    t660871718T Offline
    Ilusya Achacha
    wrote on last edited by
    Та я не з Маріуполя,хоча в нас теж окупація була. Просто питаю. Ртзглядаю всі варіанти. Та проблема ж не в тому,що я не хочу вчити франц.,а в тому,що довго чекати на курси. Я вже 5 місяців чекаю і все ніяк нічого не відбувається.А час іде
    1 Reply Last reply
    0
  • t660871718T Offline
    t660871718T Offline
    Ilusya Achacha
    wrote on last edited by
    В моєї дитини двомовна школа. 50 % викладається франц.50% англійською. В нас є лист від мін.освіти,що в неї дозвіл на 3 роки навчання англійською
    1 Reply Last reply
    0
  • t288166063T Offline
    t288166063T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    ця "програма", як пояснював один адвокат ідеально підійде для людини 65+ років, хто фізично не може бути гуд для якоїсь програми і в кого тут родичі що мають мінімум резидента. А те що багато маріупольців кажуть що їм канада щось має дати, то ж в іншій частині України життя триває... Але цікаво що вже як атракціон читати нові сумні новини людей що подавалися через адвокатів, платили 2-3к адвокату і плюс збори і отримували відмову
    1 Reply Last reply
    0
  • t487228883T Offline
    t487228883T Offline
    Yulia Pavlenko
    wrote on last edited by
    А ви знаете, що після отримання PR ваша дитина буде вимушена ходити тільки у франкомовну школу. І це обовʼязково. Деякі люди вже з цим зіткнулись, після років навчання в англомовній. Тож як на мене, і судячи з останніх законів про мову… якщо не маєте мети вивчати французьку, то краще відразу переїхати і будувати життя де зручніше. Або лишатись і таки розуміти що вивчати її необхідно🤷🏻‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Скоро тут понадобится хештег #странные_темы_ielts 🌚 Вот очередная тема с недавнего реального IELTS: Virtual reality be used as a tool for therapeutic interventions and mental health treatments. To what extent do you agree or disagree? Я пока сама не особо понимаю, что тут можно сказать (даже на русском 🙈), сейчас накидываю варианты аргументов, обсужу со студентами С1 и с вами тоже поделюсь. Если у вас есть идеи аргументов, делитесь в комментах
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    З того, що я шукав, то в Канаді можна отримати PR як самозайнята людина, але це дуже довга дорога, я дивився що це може зайняти до 5 років
    1 Reply Last reply
    0
  • t757617038T Offline
    t757617038T Offline
    miokasta
    wrote on last edited by
    Є якийсь шанс податися на ПР якщо ти селф імплоєр?
    1 Reply Last reply
    0
  • t611365831T Offline
    t611365831T Offline
    Al
    wrote on last edited by
    Спробуйте о 8:00 pm за часом по Торонто. Ми тут так ловили, але майте на увазі, що місця за хвилину розлітаються
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Станислав
    wrote on last edited by
    Доброго дня, відгукніться будь ласка, хто робив підтвердження дипломів для програми AOS в Калгарі через організацію CCIS чи через інші організації для мігрантів в Калгарі. Маю декілька питань.
    1 Reply Last reply
    0
  • t690256121T Offline
    t690256121T Offline
    Leonid Petrov
    wrote on last edited by
    До 22.09
    1 Reply Last reply
    0
  • t690256121T Offline
    t690256121T Offline
    Leonid Petrov
    wrote on last edited by
    CELPIP зараз надає знижки на навчальні матеріали.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags