PR CUAET
-
Якщо в рік у вас більш ніж 1560 год, то по досвіду це фул-тайм. Проте як написала Богдана потрібно також дивитися що написнао в документах, бо якщо з документів не випливає чітко що це фул тайм, або що години гарантовані, то це можу бути проблемою
-
Возможно по Арриме, по PeQ нет
-
Обовязково вказати, просто в персональній історії. Якщо вони вам не потрібні для набору балів чи кваліфікації під номінацію, можете їх пропустити в робочій історії, але обовязково вказати в особистій історії.
-
Я зазвичай в робочий досвід вказую лише той який необхідний, і є чим доказати. Все решта можна вказати в розділі персональної історії. По цьому не буде генерувати запит документів.
-
Ні не потрібно. Все що не важливе для вашої кваліфікації під ту чи іншу програму доказувати не обовязково. Проте всеодно обовязково вказувати
-
Медицину можна додати (під час оригінальної подачі) ту що проходили по КУАЕТ, її в більшості приймають для ПР зараз.
-
Написав вам у приват. Я стараюся на якісь загальні питання чи зорієнтувати чи можу домогти, в приватних повідомленнях безоплатно. Проте розбирати конкретний кейс, або більш предметно щось рекомендувати можу лише на формальній консультації.
-
Доброго дня, може хтось робив довідку з Угорщини та Фінляндії. Подільться досвідом, буду дуже вдячна)
-
та навіть понте клер і за ним західніше) я сюди і перебрався бо як сказав водій що речі перевозив: блін, не закрив машину, а то ж той район де безпечно)
-
Добрый день. А возможен вариант живя в Онтарио, работая в Монреале иммигрировать? Или все же должна быть одна провинция? Год работы есть, квалифицированная работа.
-
доброго дня - підкажіть чи хтось проходив медогляд по cuaet ще до прильоту чи так мождиво?
-
7 днів
-
Добрий ранок,підскажіть чи є в Канаді сімейні лікарі для діток?
-
Якщо робота цілий рік то це може зарахувати але треба бачити контракт
-
А що вам робити? Нічого) Насолоджуйтесь) Ви працюєте фултайм. Набирайте рік досвіду такої роботи та подавайтесь на PR.
-
Подали в неділю, у вівторок зранку отримали листа про повернення грошей
-
3 дні
-
Пiдкажiть, будь ласка, коли вам повернули 500$? Просто заради цiкавостi скiльки часу це займає в середньому, бо бачив деяким на наступний день приходить, а дехто чекає по 7 днiв
-
Доброго вечора. Шановні члени спільноти підскажіть будь ласка, якщо я маю Вахтовий метод роботи, тобто працюю більше ніж 40 годин в тиждень і навіть більше ніж 200 годин в місяць, але проблема в тому що вихідні можуть бути тиждень а деколи і 10 днів. Що робити в такому випадку. Буду дуже вдячний за поради і можливо хтось вже стикався з таким кейсом
-
Ясно теперь, спасибо! Я думала, если разница в требованиях к подтверждению опыта работы. А если нет, это тоже хорошо, и нужно это знать. 🙂
12 Jan 2024, 17:45
36072/474652
6 days ago