PR CUAET
-
Та так. Я читав що тепер в рамках 2-3 місяці
-
В мене він з'явився через 5 днів
-
А можна дізнатись як швидко паспорт з'явився в діі?
-
В мене eligibility у процесі на порталі, а у трекері тільки background у процесі. Різні дані навіть, ще чекаю теж на фінальне. Сподіваюсь, що цього року! Нехай всім нам щастить 🍀
-
Сподіваюсь вони хоч у новому році почнуть рухатись і ті хто подався у цьому скоро отримають апруви!
-
Добрый день . Кто делал справку о несудимости с Украины сейчас ? Сколько это заняло времени и сколько сумма . Благодарю
-
У меня так было год назад, когда в первый раз подавался еще,запрос висел три недели ни слуха ни духа,я им и имейлы писал и формы заполнял,пока не позвонил, автоответчику сообщение не оставил ничего не изменилось.После звонка на следующий или через день пришел имейл с запросом доп доков
-
Це до EPCor або до фінального чекати 3 місяці ?
-
У мене періодично пропадають ті чи інші документи. Потім повертаються. Прямо зараз немає свідоцтва про народження. Є підозра, що це пов'язано з обслуговуванням реєстрів тощо. Дія - це ж просто агрегатор.
-
після подачі?
-
Підкажіть будь ласка де знайти інформацію щодо покриття Альберта хтось бенефітс у дантіста, чи покриває видалення нерва
-
Доброго дня. У формі на отримання WP тільки 3 рядка для робот за останні 10 років. Я технічно заповнити якщо робот було більше.? Окремий лист. Куда цього листа додавати? Як це зробити.? Підкажіть будь ласка. Дякую.
-
Перше питання було, чи є у вас чи у вашого spouse діти. Відповідь - так, друге питання ось це - феєричне
-
Головний аплікант моя дружина, в мене є дитина від першого шлюбу. Питання в анкеті до неї. Дурне питання, згодні?
-
Підкажіть будь ласка де знайти інформацію щодо покриття Альберта хиалс бенефітс у дантіста, чи покриває видалення нерва
-
а какое вы отношение имеете в реальности, что ничего не подходит? что за опросник? обычно можно выбрать то, что подходит больше. guardian обычно тот, кому права опекунства передали.
-
Посмотрите в самом начале формы мелким шрифтом под заголовком написано, что если нужно заполнить больше чем отведено на странице, то нужно таким то образом добавить эти строчки. Хотя сама я этого не делала, заполнила только за последние 3 года...(до этого муж заполнял указал только последние 5 лет, получил вп без проблем, никаких дозапросов не было)
-
t.me/prcuaet/19036/402647
-
У мене навіть не чоловік, а хлопець, і дитині вже 25 років, я її, звісно, не удочеряла 😁 Чесно, не пам'ятаю, що відмічала, але про всяк випадок усюди її додавала і собі, і хлопцю
-
больше подходит parent, если она мачеха, а не опекун, который назначен судом
12 Jan 2024, 17:45
Post 360811 of 386701
13 minutes ago