PR CUAET
-
Я би чекала лист підтвердження той що за 3 дні, а потім писала би в консульство та питала чи я і досі в їх системі бо бачу не скасований візит в своєму кабінеті
-
все это напишите офицеру и в форме N/A поставите. вас никто не заставляет служить. у вас просто интересуются про службу в армии
-
Страшний сон! мій при мені анульовали, продірявили та віддали. А якщо вони його вже знищили 😱, думали що анульовали та знищили, бо анульовані знищують. Ви ж не докажете ніяк шо ви віддали їм 🤷
-
emb_ca@mfa.gov.ua вы писали им на этот имейл ?
-
Схоже на глюк і що робити в такому випадку?
-
в поле для комментария в анкете напишите.
-
Далі пішло глибше. Я лишив повідомлення, не видаляв.
-
лгбт например еще
-
Я перепрошую, але мій меседж був у тому що неперебування на обліку у Резерв +, чи Оберіг, чи будь-якій іншій системі яку вигадає наша держава та послідуюча відмова у наданні консульських послуг може бути гуманітарним фактором. Це не про резерв +, це про гуманітарну програму яку ми обговорюємо у цій гілці.
-
я парикмахер, например, единственный выходной сегодня, валяюсь без сил. Тупо мониторю бездумно . Эта программа для меня будет как последний шанс получить пр после всех остальных.
-
Так і пишите, повістки не приходило тому і не служив, або навчались була відстрочка. Головне реальну причину писати
-
Все топ менеджеры
-
По идее embassy в Оттаве является главной по Канаде. Но я не уверенна. Могу ошибаться. У моей подруги пошел процесс когда она туда написала, хотя она подавалась на паспорт в Торонто
-
подивіться за яку дату це підтверження. я підтвердила за 30 днів, і так виглядає те минуло підтвердження. нове не надійшло , яке повинно бути за 7 днів. але слот досі відображається. теж повинно було прийти підтвердження вчора
-
Дякую, оце тому що напевне більш всього складне, бо всі ми знаємо чому, але таке не напишеш офіцеру 😔. Цікаво що пишуть апліканти
-
Дякую. Написала й сюди 🤯
-
а есть на платформе французский? спасибо
-
После авторизации через Дию, Вас должно перекинуть на сайт чтобы поймать слот.
-
А що повинно далі бути ?
-
Пишете statutory declaration у нотаріуса. Що не служив, бо був звільнений від служби бо навчався, потім був звільненні від армії бо був закон який звільняв по віку, нажаль не має приписного по бо загублене по такій то такій причині.
12 Jan 2024, 17:45
Post 362101 of 401503
4 minutes ago