PR CUAET
-
Спасибо
-
так, писати що просять)
-
Ваш сумарний дохід впливатиме на кліматичні,gst/hst і т.п виплати. А податки кожен платить з свого доходу окремо
-
зависит от того, как быстро загрузит клиника. обычно они говорят - до 10 дней
-
@OstapBosak чи маєте якусь інформацію стосовно LMIA? I ще таке питання, є French Mobility Program, це LMIA exemption, і було додаткових 50 балів, чи новий закон також їх стосуватиметься? Дякую
-
Нам без відбитків віддавали в оттаві - що дивно, адже в Україні відають лише по відбиткам)
-
Так, головне не раніше ніж за 2 місяці.
-
Подскажите пожалуйста, паспорт продлевается в консульстве за 2 месяца? Это значит , что можно продлить и за неделю до конца действия паспорта?
-
Там можна кілька в доставку класти? Круто, бо в мене 3 шт, 85 за кожен дофігувато, а за три норм )))
-
это не критично. указывайте так, как в пр анкете. главное, чтоьы это был тот же самый универ
-
Співчуваю, але у вас без шансів зробити паспорт. Треба було робити, поки не стукнуло 18. Дуже шкода
-
Підскажіть будь ласка, я дивлюсь на свою заявку на PR і хочу, що дані співпадає з заявкою на подовження WP. В мене не співпадає назва університету ( в заявці на PR вказано просто Тернопільський університет і Диплом доктора). Не знаю як вірно написати в заявці на WP. Чи я маю дивитись як написано в заявці на PR, чи я вказую повну назву? Щось я заплуталась.
-
Доброго дня. Ви робили паспорт в Оттаві, а забирали в Калгарі? Хіба не персонально треба забирати? Чи Оттава виключення?
-
А когда у вас была подача?
-
Вітаю, що по Квебеку? Ні у кого немає новин щодо отримання сертифікату?
-
Здравствуйте! Можно.
-
Люди пришел запрос на Medical Report - Section A Client identification and summary (IMM 1017E) medical exam проходил в апреле 2024, мне все равно нужно проходить заного?
-
Ооо, тобто ви забирали не в консульстві?
-
Дякую дуже .
-
Будь ласка, чи є різниця подаватися на новий закордонний паспорт у Європі у ДП Документ, або у консульский установі? Чому я так питаю, чи не приймає консульска установа тільки тих кого вона обслуговує в межах свого округу або усіх хто звернеться?
12 Jan 2024, 17:45
Post 363045 of 390829
9 minutes ago