PR CUAET
-
Добрий день, хтось має докладний гайд як податись на новий WP. Яка сума оплати за WP?
-
Всім привіт. Ще минулого року я написала презентацію для дітей про Різдво,щоб вони не асоціювали його тільки з Сантою. А також святкування Різдва в Україні.Прикріпляю сюди, може вам буде цікаво. Також планую зробити таку презентацію англійською мовою і розповсюдити серед канадців. Як думаєте:буде їм цікаво?
-
Ок, зробив Google search Кажуть що $5 за Access to Information Act, і безкоштовно under the privacy act
-
А можна візу саму продовжити? В новий паспорт
-
В прикріплених є відео
-
Підкажіть а буде запис вебінару, бо зараз не в Канаді і час незручний?
-
Підкажіть як можна записать на прийом в Оттаву якщо немає ні дії, ні особистого ключа і так далі? Які є ще варіанти? Уже телефонувала і імейл писала, відповіді немає
-
вккккккккк5\їЄ 67уів5
-
Невозможно зарегистрироваться ( Будет запись?
-
Для продовження паспорта нічого не потрібно. Продовження в живій черзі в години прийому вказані на сайті консульства. Для виготовлення нового паспорта потрібно піймати слот.
-
Перейдіть в гілку слоти і уважно прочитайте інформацію, якою діляться учасники. Як відкрити рахунок в монобаку і авторизуватися.....
-
Тобто можна взяти слот наприклад через маму і самій піти і виробляти новий паспорт?
-
2 дні тому
-
Коли ви отримали відповідь з консульства в Торонто? Якщо до 12 листопада, то інформація вже не актуальна.
-
www.iapcollege.com/586-117.html
-
В мене виходить зі сроку через 6 місяців і я хочу виготовити новий, от як взяти слот
-
У мене така ж сама проблема.Писала і дзвонила в усі Консульства, мені відповіли з Торонто що можна на близьких родичів мама, папа ,чоловік. Але для продовження вам не потрібен слот
-
Запис плануємо.
-
Мені так відповіли. В мене є лист з консульства Торонто.
-
Гілка слоти в закріплених.
12 Jan 2024, 17:45
Post 364034 of 388077
8 minutes ago