PR CUAET
-
Доброї ночі. Таке питання, працюю в роботодавця вже більше року. У пейстабах бачу поділку на вакейшн, але я цих грошей ніколи не бачила і на словах мені сказали, що такого поняття як оплачувані відпустки в них немає. Все за свій рахунок. Але нам дають пейсліп і там є графа відпускних. Як вибити з них ці гроші? Я дуже важко працюю насправді і нас немає ні бенефетів, нічого. Ці гроші б не завадили перекривати сік дейс, чи ті самі різдвяні свята..де вимушені неоплачувані вихідні.
-
Теж цікаво що вибирати пункт 3 імм 5710
-
Відсилають тільки дітям до 12 і тільки в Оттаві, і то не завжди
-
User Лилия has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Не знаю я подавалась лише на зняття обмеженнь , то мені прийшов лист, чого я не можу робить , поки рішеня приймається ., тому так вважаю.
-
Варто подаватись, щоб не втратити статус.
-
Після подачі на ВП ваш статус зберігається до винесення рішення! Тому немає різниці податися зараз чи у березні. Якщо у березні то ВП буде на довше. А розглядати можуть і місяць, і рік, це ні на що не впливає!
-
якщо все подано вірно , тоді швидко розглянуть, а якщо з помилками не додані вірно файли чи не сплатили збір тоді це довгий процес.
-
Дякую)
-
Дякую
-
Дуже вам вдячна, 💐 за вашу відповідь
-
Я чекаю один з ВП з березня) При тому що два інших отримали через два місяці)) Тому з вами дозволю собі не погодитися... Все заповнювалось в один день і додавались всі документи. Це рандом)
-
Я вже писав вище, після подачі на ВП ваш статус зберігається до винесення рішення. Тому ви без проблем офіційно працюєте.
-
Це странно . Я думала, ПР невідомо скільки можна чекати, але за ВП всюди написано чекати 3-4 місяці…
-
Да, дякую. Я це розумію. Буду подавати ближче до березня. І також буду чекати рішення по ПР
-
А чи можете ви тоді користуватися кредитними картками, страховкою і тд?
-
Ну ось тому й не бажано тягнути до останнього моменту. Бо легально то людина тут перебуватиме, але ж нащо усі оті складнощі, якщо модна їм запобігти
-
на ваш розсуд.
-
Ні. У мене закінчився строк кредитки в листопаді, пішла продовжувати, сказали, що можуть продовжити лише до кінця дії WP
-
Ok. Зрозуміло. Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 364371 of 406684
less than a minute ago