PR CUAET
-
Ловіть хоч один, пишіть їм імейл, або ловіть два різних і тоді ніби вони беруть в роботу, якщо є підтвердження, просіть в кінці кінців. Отава сама лояльна
-
2 паспорти, це 2 місця. Не можу зловити.
-
Повторно не продовжують. Підпишіться на групу по слотам, слідкуйте, в мене всі знайомі піймали слоти та виготовили паспорт
-
У двох дітей у травні закінчується термін продовження.
-
Доброго дня, вони зробили запит на суму навчання французької я скинув їм форму після цього вони зробили перерахунок моїх податків і попросили повернути кошти
-
Питання в тому що строки доставки будуть залежати від діпустанови, бо саме вони дают відмашку про відправку та вносять данні в систему коли паспорт до них надійшов і там і там може зайняти до місяца, тому як на мене служба доставки не впливає на швидкість(
-
Доброго ранку, таке питання: продовжили дітям ST і VR, і також одночасно заповнили аплікацію на Візу і коли в кінці була оплата за продовження SP i VR був і пункт віза, питання, це ж ми одночасно і на Візу подалися? Бо не зовсім розумію, чекаємо вже два місяця на Візу і повна тиша. Дякую
-
Так ми ж заповнили форму на візу, і в меню оплати був пункт Віза і ми також оплатили. Це виходить потрібно знову подаватися окремо і знову платити? 😢
-
подавайте отдельно анкету на виза, чтобы ее получить у ребенка с sp на основании sp с того же кабинета. а у того, у кого vr, с кабинета, где на визу cuaet подавались
-
Я вам написав
-
Поділіться досвідом хто подавався для коледжу, університету, яка ситуація чи отримали..
-
Так декларацію я подав але вони спочатку роблять повернення а потім на протязі року ще раз переглядають податки, в мене таке вже другий раз перший вони перерахували і доплатили деякі кошти а в цей раз вийшло по іншому
-
Дякую
-
можете ждать еще. можете новую анкету сделать, приложив чек/подтвержедние оплаты.
-
Так - треба показати кошти для оплати навчання проживання. Вам в тому листі-підтвердженні з університету нічого не написано - яку суму власне треба? Можна прикріляти виписки з рахунків батьків. Вашій дочці скільки років?
-
Доброго дня. Може хто останнім часом був в консульстві в Оттаві. Видають паспорти тільки в той час і дні, що вказано на сайті? Чи можна приїхати в інший день і в любий робочий час забрати паспорт?
-
Ми в Канаді. Тут немає такого міста
-
Ось з листа від коледжу
-
Вам хотя бы обработали заявку , я подалась в конце августа и due date было вчера 20 декабря, однако решения еще нет. Честно на понимаю почему это требует так много времени.
-
Только что посмотрела перенесли на 20 января. Подскажите пожалуйста есть еще кто-то кто так же долго ждет CCB и есть ли смысл им звонить или что вы делали в таком случае?
12 Jan 2024, 17:45
Post 364498 of 403137
4 minutes ago