PR CUAET
-
Ну якщо перший до 2027 то дадуть до 2028. Але якщо закінчується в 2025 то так ще три роки 👍
-
Подастеся ще раз.)) Або втратите той рік, який могли отримати, якщо до 31 березня не подастеся...
-
Цього вже не знаю, вибачте
-
Люди чекають по 8 місяців на новий паспорт, не варіант для мене.
-
Так, правильно. Спочатку реєструйтесь, потім, коли вас виберуть і запросять подати документи, загружаєте всі потрібні доки. У вас буде 30 днів щоб прийняти запрошення, і 60 днів щоб відправити документи. Потім очікування, коли з вашим кейсом почнуть працювати
-
Чи можу я на етапі, коли чекаю номер виїхати в Європу і повернутися? Читав, що на якомусь етапі анулюють візу для заїзду?
-
Не можу зловити слот.
-
Почитайте пояснення Остапа вище, яке я поширила, може згодиться
-
Зараз вже не так довго чекають. Зайдіть в гілку чату про слоти і почитайте. Зараз паспорти досить швидко виготовляють.
-
На рахунок дітей від попередніх шлюбів, які з вами не їдуть в Канаду. Так як ваші діти є вашими залежними, вони є частиною вашого сімейного класу. Не вказувати їх є грубою помилкою, і може вести до статті за місрепрезентацію (відмова і бан на 5 років). Коли ви вказуєте таку дитину, ви можете обрати чи ця дитина буде отримувати з вами ПР. Якщо буде, додатково до загальних процедур та документів нотаріальний дозвіл на іміграцію від іншого parent. (Форма 5604) Якщо ж дитина з вами не отримує ПР, IRCC всеодно хоче бачити всі необхідні документи на дитину, а також медицину і біометрію (для віку 14+). Оскільки ця дитина є частиною вашого сімейного класу, вона потім до 22ох років може бути вами спонсорована на ПР, тому IRCC повинні її зараз екзаменувати на предмент inadmissibility to Canada В ситуаціях коли немає звязку з дитиною, або колишній партнер не готовий з вами співпрацювати в даному напрямку, єдиний законний шлях уникнути екзаминації дитини, та мати можливість продовжити свій ПР процес, це виключення дитини з вашого сімейного класу. Для цього ви пишете завірене нотаріусом клопотання виключити вашу дитину з сімейного класу, описуєте причини цих дій, а також підтверджуєте що ви розумієте що це може призвести до постійної розлуки з дитиною, і що ви більше не зможете спонсорувати цю дитину на ПР в майбутньому. Грубо кажучи якщо ваше клопотання задовільнили в очах IRCC ваша дитина перестає бути вашим родичом. Ця дія незворотня!
-
А якщо є офіційні запити в МЗС і консульство, які доказують, що Україна не може надати консульську послугу вчасно, що я все роблю, щоб зробити. Чи може в даному випадку отримати ПР?
-
Початок січня 2024-відповіді немає
-
Якщо знайдете в ту гілку і почитаєте повідомлення за останні кілька тижнів, то отримаєте багато корисної інформації про те, як все-таки спіймати слот. У вас просто немає інших варіантів. Коли прийде запит від офіцера про надання нового паспорта, у вас буде максимум 2 місяці, щоб надати це йому. Без дійсного паспорта ПР неможливо отримати по більшості програм.
-
А ви не думаєте, що учасниця чату сама видалила свої повідомлення, щоб ви та інші не перемивали їй кістки? Вибачте за фігуральний вислів.
-
Подскажите, пожалуйста, кто в курсе. Если человек получил WP пол года назад. Стоит ли ему подаваться на продление сейчас, до марта 2025 года, в чем смысл? Что, потом, когда придёт его срок, он не сможет продлить, потому что не будет программы CUAET?
-
Сісень 2024 - біометрія, і далі тихо
-
Це повідомлення взагалі нічим не підкріплено офіційно. Тому це лише хтось щось почув і, можливо, не так зрозумів. А не офіційна інформація.
-
Так, після березня, півроку тому. А чому не може?
-
Скажіть, будь ласка, який сенс у Вашому повідомленні? Вже всі учасники зрозуміли, що Ви перукар, що Ви йдете по економічній програмі, що Ви вважаєте за обов'язкове мати запасний варіант. Інші люди мають право діяти по-іншому. Будь ласка, не розводьте флуд, лише по суті гуманітарної програми. Дякую за розуміння.
-
А коли він приїхав до Канади? Якщо після березня 2024 то він не може подавати
12 Jan 2024, 17:45
Post 364728 of 389812
3 minutes ago