PR CUAET
-
100% гарантії ніхто не дасть, бо є протоколи і є людський фактор...
-
Якщо повертають це добре. Повертать тому що паспорт не був доставлений за той термін який пообіцяли ?
-
Вам пощастило. Таке буває. Буває що люди платять за доставку, а поспорт вже запакували в диппошту. Його ніхто не буде діставати і він там може ще два-три місяці лежати... Тоді за доставку повертають кошти без проблем.
-
В той же день як з'явиться в трекері що витовлений зразу замовляти доставку.
-
По ідеї наявність фізичного паспорта не сильно потрібна для того аби отримати новий ворк перміт,якщо дані паспорта появляться в дії
-
Якщо замовив доставку укрпоштою чи треба надсилати квитанцію про оплату в консульство з заявою?
-
Ні, він ще не виготовлений,мої дані тільки відправлені на перевірку
-
Якщо його виготовили день або два назад і ви замовите доставку то до кінця лютого він має бути у вас)
-
Якусь заяву треба їм писати теж чи достатньо тільки підтвердження оплати?
-
Просто так не дадут ?
-
Так. Треба дуже просити)
-
Обов'язково надсилати на електронну адресу. Але Укрпошта ще не доставила ні одного паспорта... Я не чув про доставку.... Я б не ризикував.
-
У меня был слот первого числа мне сказали что надо менять на другую дату так как не работаю вот сегодня лечу туда
-
А посольство може надати скан ?
-
Ааа точно там потрібен скан паспорта☹️
-
Скрін з Дії це 90% відмова. Дія не має сили. Треба скан паспорту, або фотокопія.
-
Почитайте чи є відгуки про Укрпошту. Саме доставка паспортів в Канаду. І робіть висновки.
-
Еще написано про какой то vfs global
-
Доставку делать через dhl или укр пошту чем быстрее
-
Має бути заява + оплата.
12 Jan 2024, 17:45
Post 365409 of 386702
10 minutes ago