PR CUAET
-
Якщо його виготовили день або два назад і ви замовите доставку то до кінця лютого він має бути у вас)
-
Якусь заяву треба їм писати теж чи достатньо тільки підтвердження оплати?
-
Просто так не дадут ?
-
Так. Треба дуже просити)
-
Обов'язково надсилати на електронну адресу. Але Укрпошта ще не доставила ні одного паспорта... Я не чув про доставку.... Я б не ризикував.
-
У меня был слот первого числа мне сказали что надо менять на другую дату так как не работаю вот сегодня лечу туда
-
А посольство може надати скан ?
-
Ааа точно там потрібен скан паспорта☹️
-
Скрін з Дії це 90% відмова. Дія не має сили. Треба скан паспорту, або фотокопія.
-
Почитайте чи є відгуки про Укрпошту. Саме доставка паспортів в Канаду. І робіть висновки.
-
Еще написано про какой то vfs global
-
Доставку делать через dhl или укр пошту чем быстрее
-
Має бути заява + оплата.
-
Вони не зобов'язані це робити. Але йдуть на зустріч іноді.
-
Блин страшно
-
Там вибірково,тут не поспорю) Тому що на мої «банальні питання» дуже не хотіли відповідати
-
Ви отримаєте слот, просто треба чекати. Ви ж розумієте що в цій черзі це відказні слоти, а від Едмонтону мало хто відмовляється, тому треба довше чекати. Оттава вискакує частіше всього, от я наприклад теж мала слот в Оттаву, бо зловила тільки туди, і як тільки отримали пропозицію з Едмонтону, відмінила свій слот в Оттаві.
-
На сайті є тільки заява на доставку DHL😩
-
Кто-то может подсказать? Все верно? Так нужно выбирать?
-
Когда-то, очень давно, я ждала AOR 18 месяцев. И, честно, чатов не было. Никто такую панику как здесь не нагонял. Мое мнение последнее, я не юрист и не консультант. Но такие письма могу навредить, а не ускорить процесс рассмотрения. Индивидуальные письма - другое дело..кто что хочет-то и пишет или спрашивает. А в нашей ситуации -сроки ожидания еще не критичны.
12 Jan 2024, 17:45
Post 365416 of 404459
3 minutes ago