PR CUAET
-
Есть, но не в эту выборку, а 29 ноября
-
В мене все навпаки. Доплатив на 800$ більше. Не розумію, чого суму податку не вказують в договорі.
-
User Алиса has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Соня has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Користувача Алиса було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Алиса has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго вечора Читаю інформацію вище і заплуталася зовсім. В мене 23лютого закінчується паспорт, ворк перміт і віза візітор. Вчора їздила в консульство. Паспорт продовжили до 2030року. Тепер не знаю в якій послідовності що робити. Спочатку ворк перміт, а потім візу, чи навпаки ?
-
User Вероника Ольшанец has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
нічого не зрозуміло, що ви написали. умови прописані чітко
-
Спочатку перміт, потім візу
-
Бред пишете. Никто в правовом поле не тлумачит законодательство своей стран, потому что кто-то там хочет вернуть украинцев в Украину. Это точно не о Канаде.
-
В яке консульство їздили, в Торонто? Мені туди треба теж їхати продовжувати паспорт для моїх двоїх доньок. Там без запису, в живій очереді ставять, так?
-
А зрозумів , тобто ви нічого не робили просто вони відправили вам лист )
-
Прийшов лист про те, що 23 грудня потрібно було забрати карти особисто, або ж вони могли їх відправити вже у січні Зараз вони розсилають такі листи, що б приходили і забирали особисто, через страйк пошти
-
User Kira has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Полина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Так)
-
Оплата не за номінацію, а за обробку аплікації. Тому не повертають. Спочатку напишіть по якому стріму вас запросили. На сайті по цьому стріму і знайдете чек лист
-
Нещодавно отримали запит на біометрію? Яка у вас дата заявки?
-
Час покаже.
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago