PR CUAET
-
Дякую
-
Отримала довідку про несудимість з Польщі з такою печатко зверху, підкажіть хто знає це підходить?
-
Ну чекати ще рік десь )
-
Подавайтесь самі
-
Теж про це думав, але чекаю вже більше року з моменту подачі на номінацію, ( на федеральний подався у лютому) тому чекаю ще.
-
22.10
-
Друзі, в Едмонтон не треба приходити сильно заздалегідь? Достатньо прийти 10-15 хв раніше зазначеного часу?
-
Збираю лахи їду в Європу😆
-
Доброго дня отримали таку довідку про несудимість з Польщі зверху ось такий штам , це підходить щось не можу розібратися? Дякую якщо допоможете
-
Щоб забрати паспорт в Торонто потрібно записатися на прийом чи жива черга в любий час? Дякую
-
добрий день, підкажіть хто робив собі візітор візу з середини Канади найближчим часом, який зараз термін очікування враховуючи вклейку?
-
🤦♂️
-
Доброго дня. Хто знає номер до офісу IRCC дайте будь-ласка. (Бажано номер в Торонто) . Дякую за увагу
-
Знайшла інформацію що прирівнюється до clb. Якщо у вас 6 з clb то і celpip 6. Можливо помиляюся.
-
Я приїхала вчора в Едмонтон в 12:30 і була вже шоста в списку, вийшла в 16:35 з консульства. Ближче до 16:00 вже було дуже багато людей, не знаю, чи всіх встигли прийняти
-
Жива
-
Супер, дякую
-
Пн-пт 13-14 видача
-
вибачте) на подачу точно за 10-15 хвилин вистачить
-
Дякую! Я маю на увазі час на виготовлення паспорту:)
12 Jan 2024, 17:45
Post 366353 of 407036
4 minutes ago