PR CUAET
-
Краще вже в IB, якщо плануэте працювати з опціонами та мати досвід до усіх ринків світу. Я з ним з 2017 року. Я вивчав що є в місцевих компаніях як Welthsimle, щоб купити щось на Fhsa та Tfsa, вибір не дуже великий на місцевому ринку. В WS більший вибір, ніж в топ 5 банків, але не разгуляешся теж.
-
Бізнес ліцензія компанії
-
Або можливо звільнитися від оплати OWP для дитини? Так як я одинока мати, та й дохід низький.
-
Всех с Christmas Eve Вопрос: можно ли продолжить work permit бесплатно
-
Добрий день. Збираюсь закордон поки висить заявка на продовжкння. Якщо в мене старий ворк перміт дійсний. То вони можуть відхилити мою заявку на продовження?
-
Ну якщо цей комент стосується MooMoo то в них буде все доступно що доступно в IBKr
-
Добрий день. Якщо ми подавали форму на отримання Child Benefits рік і 4 місяці тому, і зараз прийшов час, що ми вже еліджибил отримувати бонуси на дітей, чи потрібно ще раз заповнювати якісь форми? Просто в CRA аккаунті написано: According to our records, you do not receive the Canada child benefit (CCB). хоча 18 місяців як ми в Канаді якраз вже минуло декілька днів тому. Чи вартує ще зачекати трішки?
-
вы можете ребенку сделать visitor record. он стоит 100 вместо 255
-
Moomoo дає доступ лише до 5-ти міждународних ринків. Іb до 150. Дуже лімітований функціонал інструментів в порівня з Ib. Вони дуже відрізняються. Але в залежності що вам потрібно.
-
Ні, тільки платити
-
З наступаючими всіх святами! Таке питання: на куает подавалися з чоловіком вдвох з його кабінету. Нам тепер потрібно і на продовження ворк перміту вдвох з його акаунту подаватись (з того, що був створений, коли подавались на куает)? Чи взагалі з того акаунту можна подаватись?
-
Я вчера.
-
То не сміх бо ви не знаєте. То сміх бо придумали ще одну бумажку і раніше роботодавці відмовляли в емплоєр декларейшені, а зараз ще і в ліцензії проблема буде.
-
Выплаты остановят, если узнают что вы уехали, возможно есть какие-то условия для объяснения отсутствия и не заплатят за время отсутствия, но лучше узнать, чтобы точно.
-
Если в течение 4х недель не подались то все. Там на сайте в условиях это указано
-
Де в “Дії” з’явиться новий паспорт?
-
каждый делает себе кабинет в gckey www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Не повинно бути - але треба читати ці їхні постанови .
-
В мого чоловіка high demand NOC 54 бали і його не обрали ні за одну вибірку. Для мене це все як колесо фортуни…
-
Нет там имя правильное а дата рождения чужая
12 Jan 2024, 17:45
Post 366486 of 391881
3 minutes ago