PR CUAET
-
Обратите внимание на очередь, там почти 2.5 года
-
Аттестат школьный с переводом Все пост секондари дипломы с переводами кроме самой высшей степени (у меня специалист) Высшая степень с WES
-
User Регина Тихонова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Владислав has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Так, для Атлантики трекер не працює. Лише портал, але й там не дуже з оновленнями
-
Я же вам писала выше, что для того, чтобы подать заявку на стади пермит для университета нужно от них письмо. Без письма вы можете податься на стади пермит для школы.
-
Доброго раночку.Паспорт на дорослого чи на дитину?
-
В когось була ситуація що не підтвердив слот ? Є якісь варіанти як його повернути ?
-
Добрий ранок . Коли викидають слоти в Торонто ?
-
Не знал о таком, а что за спецмейл если вкратце?
-
Але технічно можна податися за 90-100 днів , появляються швидчі дати або може прийти спец мейл !
-
Да, все дипломы школьный атестат, бакалавр техникум, бакалавр универ. Специалист университета уже есть от WES
-
Классно! Они как то случайно выбирают тех кому послать такой мейл?
-
Посольство відсилає мейли приватно так званий gold mail , після якого термін подання на візу максимально пришвидшується з 2,5 років до 3 місяців в моєму випадку в Торонто!
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Шикарно, вам повезло! Буду знать. Но все же подаваясь на визу мне кажется не стоит расчитывать на такую удачу
-
Рандомно присилають такого типу лист на мейл
-
Підкажіть будь-ласка через який період ви подавалися наново , бо в мене також перша спроба була відмова ( в Варшаві) от тепер хочу в іншій країні податися
-
А ви вказали в новій анкеті , що була відмова попереднього разу ?
-
На дорослого.Здавала в Торонто.
12 Jan 2024, 17:45
Post 366712 of 389859
less than a minute ago