PR CUAET
-
А вы не знаете для экспресс энтри тоже она нужна или это только альбертовская требует?
-
Сказали що все добре і хвилюватися немає чого ))
-
Ни разу не видел в группе что бы кому-то удалось переубедить работодателя в крупной компании, но в маленьких компаниях люди писали что удавалось переубедить
-
Кроме этого я имею ввиду. Может есть успешные кейсы как переубедить?
-
В нас ніяких дозапитів, ні мілітарі ні інші ,замовляли нотси через депутата місцевого, то із того що зрозуміло було то це те що секюріті перевірка не розпочалась 😑
-
Искать компанию где вам сделают декларацию
-
Ні, Сідней
-
У вас Етобіко в ноутсах?
-
18 тисяч
-
Не дають АОР - це також про терміни. І підгрунтям до скорочених термінів мають бути дуже спрощені вимоги до аплікантів - мати родича і все
-
t.me/prcuaet/19036/423573
-
Можливо мені за це зроблять зауваження, але система ircc це кізяк. Так само не пропускало з одним роком закордонного досвіду (70 з потрібних 67 по fsw набиралось), поставив 2 - пустило, хоча це навіть на бал не впливає🗿 І це навіть не єдиний нюанс який виник)
-
Є рік на пейролі 1-3 Коли я вказав цей рік то було тільки December 2023 А зараз також December То може тому той компʼютер робить not eligible…
-
Ні. Статистика по кожній програмі окремо
-
Підкажіть, а чи зможе він виїхати з Канади і через 10 днів повернутися, чи це неможливо?
-
Шахраї Будьте Обережні! Пропонують слоти на подачу заяви на новий паспорт
-
Мабуть так і робитиму, я ось думаю спробувати Резерв + встановити там можна більше інформації про себе дати, але не думаю що це допоможе
-
Небагато думаю все ж гуманітарка б'є рекорд раніше гуманітарка взагалі була важка кейси складно було доказати. Думаю українці рахуються разом з цією програмою. Це просто думки.
-
Підкажіть скільки буде коштувати довідка з Великобританії та скільки по часу?
-
І причину не знаєте ?))
12 Jan 2024, 17:45
Post 367463 of 398858
7 minutes ago