PR CUAET
-
Не потрібно. Коли ви подаєте на продовження , в питанні ,,чи проходили ви медогляд за останні 12 місяців,, відповідаєте ні, і все. Я так робила, і все було добре
-
Підкажіть, будь-ласка.Якщо не вистачає місця для того, щоб вказати назву ВУЗу , спеціалізації , школи , треба окремо лист додавати ? Вибачте, не знайшла цю інфу тут. Дякую.
-
Хоть би влітку почали знову давать аор… :/ з такими темпами
-
Користувача Andrew було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
Хтось там писав що чекає аор на Різдво чуда… і де воно?
-
Знімок ми робили в одному закладі, а аналіз в другому . В сімейного не можна взяти цю довідку ?
-
Ну я так робила, тому що медогляд здавала 2 роки тому. Якщо ви здавали медогляд за останній рік, тоді я думаю що вам потрібна ця довідка. Якщо ви її не маєте, то потрібно взяти там, де ви робили медогляд.
-
🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 з міграційною консультанткою Олександрою Мельниковою @immiSasha : ПРОДОВЖЕННЯ СТАТУСУ ПЕРЕБУВАННЯ В КАНАДІ (22.11.2024р.) youtu.be/2eyCvpL0Jhs?si=g3gpycLjAHZJTewm
-
t.me/prcuaet/19036/331961
-
Абсолютно нормальна у вас ставка на наступні 3 роки. Ну переплатити ви ті $300 в рік за співпрацю з банком, а не брокером - не варто воно того драматизму, що вам вище навіяли. В наступному році відсоток може бути ще менше, але ви вже зі своїм будинком. Успіху завтра у закритті
-
а шо і листі пояснення писали?
-
Можете спробувати , я не впевнена
-
Одному з подружжя,вказуючи там іншого
-
А кто в курсе, если купить новое авто в альберте, где налог 5%, а потом вернутся, например, в Онтарио. Нужно ли доплачивать при переоформлении?
-
Так, я скачувала заповнювали вручну фоткала і закачувала потім все в пдф. Я намагалась заповнити це електронно, але підписати ми так і не змогли щоб підпис зберігся, не розібрались з цим до кінця плюнули і зробили так
-
УКАЗУЙТЕ МІСТО!!
-
привітайте, хто знає, проінформуйте будь ласка, якщо я зареєструюсь в резерв+, чи зможу отримати новий паспорт? будь ласка хто знає дайте відповідь будь ласка. Дякую заздалегідь
-
А як тоді це працює з поверненням податків? Просто у 26 повернуть більше?
-
Дякую
-
Так.
12 Jan 2024, 17:45
Post 367615 of 406662
4 minutes ago