Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Добрый день, скажите пожалуйста реально ли приехать в Канаду с уровнем языка А2 максимум и получить PR? Мы в Швеции сейчас, но правительство открытым текстом говорит, что украинцы поедут домой.. в Швеции их не оставят. Читаю информацию по Канаде и боюсь не осилю требования. У мужа В1, он строитель с 15 летним стажем . А я с экономическим образованием и среднее медицинское. Мы сейчас учим шведский. Уже уровень А2, и на распутье, либо учиться дальше и подтверждать диплом и пытаться тут остаться, либо сделать акцент на изучении английского. Был ли у кого то опыт сдачи экзамена, если по приезду уровень А2?
    1 Reply Last reply
    0
  • t716668120T Offline
    t716668120T Offline
    1987
    wrote on last edited by
    У мене проблеми з зором -15, хто мене у Канаді візьме на роботу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1257064400T Offline
    t1257064400T Offline
    Tanysha💜
    wrote on last edited by
    Всем доброй ночи,у кого уже имеется опыт получения справки о несудимости из РФ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t154911143T Offline
    t154911143T Offline
    Barbossking
    wrote on last edited by
    Мені майже два тижня робився через Дію. При тому, що я ніколи «не притягався»
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    J D
    wrote on last edited by
    Зрозумів, дякую. А в когось затримували видачу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t690256121T Offline
    t690256121T Offline
    Leonid Petrov
    wrote on last edited by
    Краще всього із вчителем, але треба десь місяц самому по відео поразбиратися із структурою тесту, тоді ви не витратите на це час і гроші із вчителем. Якщо рівень мови невисокий - підійдуть групові зайняття. На 5 із базою, та із розумінням тесту легко здасте за пару місяців. Із високим рівнем мови, коли хочете йти на 9, тут вже тільки вчитель. Але урок з вчителем це 30%, 70% ві працюєте самостійно із помилками, відпрацьовуваєте, практикуєтесь, вчите слова, будуєте складні речення, слухаєте різні аудіо-відео для покращення сприйняття мови, читаєте книжки, рішаєте пробні тести. Там потрібно попрацювати, якщо на високий бал ідти, я на рідній мові размовляю досить односкладно на теми які вини питають, бо я більш логічна людина, мені потрібно взяти інформацію розкласти по полочкам і потім її видати. На тесті багато мовних завдань розраховані на незвичні або складні ситуації - тобто або це рішення якогось конфлікту, або незвична картинка на якій зображено абстрактний предмет. Вам потрібно вигадувати щось, і потрібно створити складні речення. Тобто ви одночасно вільно говорите, вигадуєте, слідкуєте за помилками, не повторюєтесь, не мовчите, підтримуєте логічну послідовність, та використовуєте складні слова.
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    Миттєво прийшов
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    До хвилини
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    J D
    wrote on last edited by
    Привіт. Підкажіть, будь ласка, як довго очікували на витяг з Дії про наявність судимості?
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    То залежить від лбдини. Можна підготуватись по відео в ютуб, але декому треба вчителя який пояснить чого чекати. Одна історія, якщо рівень мови високий, а якщо в1 і треба на 5 здати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Vorobei
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Я перепрошую за запитання, можливо воно вже обговорювалося. Підкажіть будь ласка чи зверталися ви до вчителів для підготовки до іспиту CELPIP? Дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Негативно точно не вплине, якщо платите чемно податки. Найкраще - знайти бухгалтера і поговорити заздалегідь, але загалом тут просто
    1 Reply Last reply
    0
  • t818413578T Offline
    t818413578T Offline
    Андрей
    wrote on last edited by
    Всем привет. Спасибо за приглашение в группу. Перечитал кучу материала. Если я правильно понял,- создатели из Альберты. Интересует Нова Скошия и , соответственно, NSPNP etc... Планируется ли для нас подгруппа? Заранее дякую.🦐💪✌️🍺
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S Z
    wrote on last edited by
    Дуже дякую! Загальний дохід перевищуватиме 35 тис., але саме за самозайнятість буде значно менше. Це значить, що реєструвати нічого не потрібно, і gst в моєму випадку не потрібен? Upd: Дякую за допомогу, головне - це дозволено і не вплине негативно на PR :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Якщо ваш дохід не перевищує 35 тис на рік то нічого не треба, потім декларуєте податки і все. Більше- треба gst платити і з клієнтів брати
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Тут дозволено окрім звичайної роботи бути самозайнятим. Головне податки платити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S Z
    wrote on last edited by
    Добрий день, Є питання стосовно self employed діяльності. Переїхав у Канаду тиждень тому, по СUAET. Вже є заздалегідь організована локальна робота, яка починається через місяць. Але протягом цього і наступного місяця я буду отримувати дохід від попереднього працедавця, який перебуває в іншій країні. Питання наступні: - Чи дозволено емігрантам по CUAET взагалі мати селф-емплойд діяльність і дохід? Чи селф-імплойд потрібно попередньо реєструватись? - Як краще організувати отримання такого доходу - як селф-емплойд у Канаді, чи відповідно до правил попередньої країни перебування? - Чи наявність такого доходу-діяльності може негативно вплинути на отримання PR у майбутньому, з урахуванням того, що податки від неї будуть в будь-якому разі коректно сплачені і задекларовані (або як селф-емплойд, або як "закордонний дохід")?
    1 Reply Last reply
    0
  • t777648820T Offline
    t777648820T Offline
    Отаман Сірко
    wrote on last edited by
    "До речі розгляньте RCIC як професію" Доброго дня! Я хочу до вас у команду, Куди скидати резюме? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім! Попрошу додавайте в цей канал своїх друзів і знайомих, адже чим більше буде тут людей, тим кориснішою буде ця група. P.S. Запрошуйте тільки тих, кому даний чат і тематика можуть бути цікаві і корисні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Спасибо большое!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.