PR CUAET
-
Всем привет! Мне прислали приглашение на биометрию 31 декабря
-
Будь ласка хто в темі дайте відповідь на питання : Дитині 12 років паспорт дійсний до липня2025, тиждень тому отримали запрошення від провінції на PR, чи можна з продовженим паспортом подаватися на федеральний рівень, якщо ні що робити?
-
В мене так само. Тому я зайшла через ноут, там вибиває QR code, скануєте телефоном через дію, і в ноуте вас пропускає дале
-
Я знаю кілька людей, хто з подовженими паспортами отримали пр на початку 2024. Але обов’язково треба додати листа-пояснення що є печатка, що паспорт подовжений, бо офіцери можуть не побачити. Ну і можна податися з подовженим паспорт, а згодом додати новий паспорт.
-
Ви відправили і у вас не прийняли?
-
Я розумію, що ці два варіанти, інших наче не може бути. Але чи є спосіб зрозуміти - наприклад, скільки зазвичай оброблюють диппошту, або якийсь крайній термін очікування?
-
Або не потрапив, або ще обробляють.....
-
Так подавались з подовженими паспортами, PR отримали.
-
Вітаю! Підкажіть будь-ласка, очікую на паспорт. Диппошта в Оттаву вже була, але мій статус паспорта не змінився. Як зрозуміти наступне: - паспорт не потрапив в цю диппошту; - диппошту ще оброблюють; диппошту вже закінчили оброблювати? Щоб зрозуміти, чи замовляти доставку DHL
-
И вы можете открыть запись на прием? Мне пишет нет действующего документа . Синий бумажный паспорт не работает, нужно ID карта , ее у меня нет.
-
Ви не зможете скористатися слотом якого немає у вас в кабінеті! Бо він прив'язаний до іншого і вас не приймуть. Тому всім весь час говоримо, якщо у вас в кабінеті слот на іншу людину негайно відмовляйтеся і ловіть інший слот. Це баг програми.
-
Едмонтон Оттава зазвичай працює трохи краще
-
Як підписати форму IMM5710?Чи достатньо як на відео своє імʼя написати?
-
Я трохи вище кидав скрін з текстом там є електронна пошта на яку можна написати лист і 3-5 днів вам дадуть відповідь де ваш паспорт. Пошта починається на 71....
-
Зрозумів, дякую. Маленьке уточнення - це було в Оттаві?
-
Мій паспорт прийшов через dhl, а в систему його внесли аж через три тижні
-
Деталі, будь ласка, і вартість)
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=JTJbqZH8CEYJ_sOW
-
35$ за годину і всі деталі ваші)
-
Це не консульство....
12 Jan 2024, 17:45
Post 371657 of 412102