PR CUAET
-
Скільки дійсний тест?
-
Дякую
-
Дискримінація якась😊
-
Ні, вони просто цього не роблять для українців
-
Дякую за інформацію. Погано. Я хотіла пізніше спробувати цю можливість. А вони випадково не казали, що підкоригують цей нюанс?
-
Українці не можуть відкрити рахунок на умові повернення кешбеку з CELPIP. Бо там потрібно подати заявку через сайт, а там є віконечко де треба вибрати країну, і України там не має. А відкрити рахунок з такими умовами в самому банку вони не можуть.
-
Google все знает 💁♀️ toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/5467-dovidky/5468-criminal-record-check
-
Какие копии документов
-
Ви маєте на увазі не відкривають рахунок?
-
Дякую
-
Закажите в Эдмонтоне. На сайте заполните заявку и приложите копии документов. Оплачиваете два конверта в обе стороны и вкладываете чек. Украинское посольство просит оплатить их услуги 40$+fee. 4 недели и справка у вас сразу на английском языке. Избежите лишних движений - скачать с дии, перевод сертифицированным (не ассоциация) переводчиком 0,24$ за слово и после еще будете заверять, что переведено верно 30$ за лист и оплачивать пересылки документов. Я заказывала через консульство, минимум телодвижений и справка выдана сразу на английском.
-
Кур'єрська доставка паспорта, оформленого у консульстві | Генеральне консульство України у м.Едмонтон edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
Если будете ждать доставку по диппочте, это может длиться очень долго. Быстрее оплатить VFS, на сайте консульства есть инструкция.
-
Подавались в июне. Пока тишина
-
Здравствуйте. У кого какой опыт получения загранпаспорта для ребенка через консульство в Эдмонтоне? Подались в марте и до сих тишина, по трекеру он готов, но в Украине.
-
цей
-
буду йти по цьому сценарію, що описаний тут вище.
-
Доброго вечора! Любі друзі підкажіть, чи є в когось приклад job offer i reference letter, кто вже подався і в кого пройшли вони на номінацію. Чи може мені хтось в особісті надіслати! Дуже дякую💙💛 хай всім щастить!
-
А ви маєте досвід отримання довідки про несудимість із Чорногорії?
-
Я думала, що Чорногорія 😉
12 Jan 2024, 17:45
37332/474652
6 days ago