PR CUAET
-
Спасибо большое
-
Дякую. Дещо таки дає , бо мені запрошення на біо не прийшло на пошту , а тільки в GC Key , тому завтра буду дзвонити і уточняти
-
Цікавить чи є тут люди які нещодавно отримали паспорти в Торонто ? Подали на паспорт в жовтні, хотіла б зрозуміти була дипломатична пошта чи ні?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Подавали десь у кінці листопаду, Монреаль, АОР немає доси. Подзвонив говорят бачуть заяву, але треба ще чекати. Через кілька тижнів прийшов лист на біометрику. Є сенс ще щось зробити?
-
Так - це ще не рабство, але примушення ,гроші вже сплачені, час витрачений. Якщо я працюю на себе - я можу заробляти 100 доларів на годину, а щоб відповідати номінації - повинен продовжувати працювати за 15. Том мій вибір у бік покинути цю ідею з pr у звʼязку з затягуванням термінів
-
У меня аор в ноябре, а био в июне, eligibility в июле
-
Вчора подався на продовження WP, а сьогодні отримав листа в IRCC, що мій поточний WP буде дійсний до кінця розгляду справи. Тобто, навіть якщо WP закінчиться завтра, а по новому дадуть відповідь через півроку, то весь це час можна буде працювати. Я не знав про це, а це може бути актуально для тих, у кого PR на підході і WP скоро закінчується. Аби знав, то подався б у середині березня.
-
Підкажіть будь ласка на який і-мейл для консульства в Торонто відправляти DHL квитанцію та заяву?
-
Доброго вечора, Підкажіть будь ласка в яку годину на сайті відкриваються слоти? І краще шукати на 2-х дітей чи на одну?
-
Поздравляю По какой программе подавались?)
-
Дякую всім за відповіді
-
Якби так було!🤦♀️ Але, нажаль, ні… Багато людей з початку листопада, до першої 4-місячноі паузи, отримали AOR в грудні-січні, не оплативши при подачі біо, чекали на нього, дочекалися в травні, здали і не мають досі еледжибіліті. Тому, маю припущення, що саме біометрія - це точка відліку, а не AOR. Якщо я помилюсь і побачу своє elegibility впродовж місяця, з мене Вам могорич!😂
-
Я поняла, спасибо еще добавлю свои документы
-
Це особистий досвід. Робив в Едмонтоні три паспорти для сім'ї. Вам хочеться екстрііму? Тоді не беріть підтвердження проживання в Канаді. Буде поганий настрій у віце консула, відправить додому... Таке буває часто нажаль...
-
Так а хто тобі забороняє )) наче це наказання для них що ти не подашся на піар
-
у першому перміті стоїть single jorney travel doc, у новому (який я отримала зі знятими обмеженнями) паспорт та серія паспорта
-
У мене АОР на початку грудня 2023, біометрія на початку грудня 2023, еліджибіліті і досі немає
-
Ще є, ви не одна
-
Скільки часу DHL доставляє паспорт і за скільки його вносять в систему в консульстві?
12 Jan 2024, 17:45
Post 376389 of 409507
5 minutes ago