PR CUAET
-
Я розумію, що чекати на отримання ЕКОпр 3-4 міс не дуже приємно, але все таки після отримання Final Decision якось спокійніше)
-
Скидайте скріни з переписки, будемо банити всіх хто торгує!
-
Добрий вечір, звідки ця інформація? Можете дати джерело?
-
Шукаю роботу в Торонто. Дякую ☺️
-
В заметках ниже все passed. Две страницы закрыли 17 и 18. Интересно что там
-
Дуже дивно, що так довго чекаєте. Вже отримують ті хто став в чергу на початку грудня..
-
Мені теж писала якась Олена
-
18 річний має резерв? Слота на двох не буває, на кожного окремий слот вимагають. Тому що 13 "для 12-16" ловите.
-
Значить орієнтуватись десь на 8-9 міс треба. Зрозуміла, дякую
-
Якщо я впіймаю слот як для двох дітей 12-16. Не приймуть? Я хочу полетіти один раз з двома дітьми.
-
А я в Канаді сама зловила. Заради цікавості попитала в тій групі людей що відгуки лишають, остання жінка сказала шо платила за слот щоб забрати готовий паспорт (бо ніби там вимагають).
-
Так , повинні. Але по факту частіше довше це на пару місяців а у когось(рідше) раніше ніж 6😁 Це з того що тут бачу у чаті за останній рік. В нас буде 15 січня якраз 6 міс від подачі на федеральний по ЕЕ....але до сих пір тиша. Останній апдейт медицина зарахована під кінець вересня. FD немає. Дозапросів ще не було.
-
18, то як 1 дорослий
-
Якщо дітям 18 та 13, як правильно ловити слот? Чи можна ловити як для 12-16?
-
Месяц, если с dhl доставкой
-
vancouverok.com/news/kanada-ostanovila-vydachu-viz-postoyannogo-zhitelya-etim-grazhdanam/
-
Так, є Олександр. Вибірка була в листопаді (десь 9 числа), отримав вже номінацію і напевне перейшов в чат "Федеральний рівень" Він у нас перша ластівка по оновленому стріму
-
Скільки часу виготовлюють пасспорт у Європі в середньому?
-
Пробую скинути не завантажується, я вам кину в приват, може ви зможете перекинути в групу
-
Шукайте інформацію - які країни Європи приймають продовжені паспорти. Точно не пропустять в Германію та Францію, та інші.
12 Jan 2024, 17:45
Post 377445 of 402609
3 minutes ago