PR CUAET
-
Хто є у травневій групі (подався на федеральний), які там новини у людей? Вони отримують фінальне рішення чи що досі чекають?
-
Можливо, йому прийшло повідомлення на його пошту
-
Хто може підказати алгоритм отримання канадської візи, якщо отримала новий закордонний паспорт (якщо можна посилання для подачі на візу). Старий паспорт був продовжений і на нього був продовжений WP. Як бути? На новий теж потрібен WP? Треба виїхати терміново
-
Жду с 25го октября 🫡
-
t.me/prcuaet/1783/436917
-
Update Подався - 5 листопада 2023 AOR - грудень 2023 Biometrics- червень 2024 Eligibility- 29 жовтня 2024 P1- 10 січня 2025
-
Я чекаю з жовтня теж. p2 був 24 жовтня
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, де можна знайти вимоги до фото на портал 2? Дуже дякую
-
І як сказали вище, AOR взагалі не всім приходить. Головне, щоб запит на біометрію був, там і номер аплікації буде, що і є власне основним сенсом АОRу
-
Це від програми мабуть залежить, знаю що провінційні так, вже отримують fd, а типу швидка Атлантика буксує, я в червні подалась і нічого
-
Чи комусь прийшов паспорт дип поштою у Торонто,який був виготовлений у жовтні?Чи тільки за серпень і вересень поприходили?
-
Там де і решту офіційної інформації, на сайті де ви подавалися. Здається там немає вимог окреио по порталах, там є вимоги до фото на ПР
-
Дякую, я досі чекаю 😅 final decision
-
Вже ecopr отримують.
-
❤️❤️❤️
-
Підскажіть, а якщо в дитини візітор рекорд то він анулюється при виїзді з Канади на кілька днів ?
-
Явно упор на финишные кейсы, похоже нужна цифра по количеству выданных пиар.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html
-
То ніби ж якщо не виїзжали в Україну то можна і більше ніж 6 місяців була?
-
Знайомий 28 травня вже на П2 по АОС, який офіс?
12 Jan 2024, 17:45
380001/443387
4 minutes ago