PR CUAET
-
Це як приклад наведено. Скажу так, якщо є 100000 на перший внесок, краще взяти 2 по 50000😁. Якось так
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка куди можно звернутися якщо відмовили в дитячій візі? Не заплатили 100 cad. , бо не знали що треба платити і не знали куди. ( взнали вже коли написали відповідь у відмові). Може можна якось обжалувати це рішення?
-
Доброго вечора!Потребую поради, 27 вересня відала в Торонто документи на новий паспорт,3 жовтня написали на сайті,що паспорт виготовлений,але не доставлено до консульства.На теперішній час ніяких змін.Можливо хтось стикався з таким,можливо треба писати або дзвонити у консульство?Як на мене це вже тривалий строк..
-
Доброго вечора, хто може може пояснити різницю по PNP EE та не EE Ми тільки в очікуванні номінації, і не можу зрозуміти різницю і що краще?! Буду вдячна за відповідь
-
Перед тим як ставити в групі питання переглядала закріплені повідомлення, там одні вебінари, так само шукала в пошуковій системі, не знайшла відповіді і багато часу пішло на це, а вирішувати треба зараз. так от, навіщо група, якщо небажано запитувати? Поділіться своїм досвідом у вирішенні проблем з тим, хто зіткнувся з нею зараз, щоб він потім поділився з іншим.
-
То вам чітко вказали причину відмови. Не оплата візи. У дітей є статут в Канаді, на основі нього і дадуть візу
-
Коли оформлювали візи запрос був на 229 а не на 100.
-
Все залежить від доходу та проперті
-
Не завжди можна 5% даунпайменту заплатити, банк інколи апрувить лише з умовою коли даунпеймент 10 та вище відсотків
-
На єлектронну пошту не прийшло не єдиної квитанції, де гарантія що знову заплатимо 460
-
Віза коштує 100 дол. За що ви платили 229?
-
😅 вчора почався 4ий місяць
-
Лише доставка диппоштою біля, трьох місяців.
-
Вы очень быстро делаете смешные выводы. Вы понятия не имеете как люди вокруг вас делают деньги а real estate Как люди имеют 10,20,50 домов,town houses…. Меняйте свой менталитет Учитесь
-
Але ми заплатили за двох дітей по 229 cad. І треба було ще платити?
-
Просто подати ще раз, але заплатити
-
Тоді вам в гілку до бухгалтерів t.me/prcuaet/294463
-
Тут нотаріус укр мовний має завірити і ви відправляєте в Канаді на апостиль. Тільки вам в Україні потрібно знайти нотаріуса, який буде вести цю справу щоб він прислав зразок довіреності. Я можу підказати нотаріуса в Фоанківську, наприклад. 😁
-
Привіт, можливо хтось знає коли наступна знижка на матеріали селпіп ?
-
мабудь так. Але я не знаю другого лінку. Якщо у вас є вишліть будь ласка.
12 Jan 2024, 17:45
Post 382168 of 389556
3 minutes ago