PR CUAET
-
Мы платили за кейс (2 человека)
-
Саме по цій інструкції роблю, але зараз нема там візитом віза
-
Чи реально зробити паспорт полетівши у Європу, щоб встигнути податися на WP? Чи має хтось позитивний досвід?
-
Як я розумію це загальна сума з сімʼї/не за особу?
-
У меня также пришел отказ в выдаче паспорта из консульства
-
Це має сенс Гарна порада Дякую
-
Смотря какая причина подачи, я уверена что у нас отказа не будет потому что мы подавали на мужа которому пришёл отказ получение украинского паспорта. Отказ обычно дают быстро, а если всё окей то рассматривают долго
-
Я подавала этой осенью, заранее, за полгода до окончания паспорта. пришел отказ, так как паспорт еще действителен. Срок рассмотрения TRP+WP - 3 месяца
-
Если им не подойдёт, они запросят дополнительно - я так думаю. Решение за Вами.
-
Привіт! А ви по якій програмі плануєте подаватись у Квебеку?
-
є, я
-
Якщо у вас є якась незавершена аплікація то цієї кнопки дійсно немає
-
@lena_lase [2042208491] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 13/01/2025 05:35.
-
Підскажіть,будь ласка, де можно подивитись інфу відносно розмірів фото на продовження? І де можно його зробити? Дякую!
-
До 30 днів виготовлення паспорту + доставка ... Кожний має особистий досвід. Хтось чекає 1.5 місяці і вже в консульстві ,хтось 4-5 і ще немає.. Якщо ви для себе,а не для чоловіка в Україні зараз за тиждень буде у вас на руках
-
да. торонто выдает. калгари нет. письмо обязательно
-
А как и где получить такой отказ?Спасибо
-
Всем привет ! Кто то может в двух словах обьяснить почему кредит рейты падают а цены на кондо не то что не выросли а упали в цене ? Есть какое то логическое обьяснение этому ? Спасибо !
-
Там майже трьох-рівнева перевірка на кожному з етапів
-
Ви ж там 4 питання мали створити захисті + там ще була система з паролів -+ вам перший пароль приходить на , email
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago