PR CUAET
-
Спасиб за праду, вже спробувала, в мене всі паспорти вже закінчилися, я тут більше 15 років. Не повторюйте моїх помилок, подавайте на канадське громадянство якомога скоріше. А то я все боялася, що мене позбудуть українського громадянства за це. А вийшло так що України слід було боятися.
-
Подача 6 листопада Також сьогодні Portal 2 В четвер був Portal 1
-
Иммиграционный адвокат сказал что нет
-
Так в мене немає паспорту щоб поїхати додому. Додому хочу
-
Хтось з вашої родини має взяти бланк з міської ради - сусіди мають засвідчити ,що він не проживає і його давно тут не бачили і занести в ТЦК - шукайте ,я писав про таке більше місяця тому В тоді вони заберуть ці всі порушення ( мають забрати )
-
13.01.25 - Portal 2
-
Ви на громадянство Канади і без укр паспорту можете податися, цікаво нашо він вам знадобився після стількох років? 😅
-
Потрібно
-
Добрий день, чи відомо коли буде наступна дип пошта в Торонто?
-
User Алина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Хто недавно їхав в Канаду? Були випадки що не пустили
-
Чи є новини по вашій ситуації? Мені система відмінила слот через непідтвердження (бо сайт не працював)😤 Чекаю письмову відповідь від консульства
-
Додому і без Укр паспорту вас відправлять це не проблема, але на завжди :)))
-
От і все друзі, що потрібно знати про роботу консульства в Торонто… знаючи як сильно ми чекаємо паспорти, у когось взагалі усі документи від того залежать. Вони на емейли не відповідають, а от запит в МЗС України швиденько оброблений. Паспорти виготовлені 5 вересня та 24 жовтня. Лежать в Торонто і статус в системі не змінений
-
Почитайте на сайте требования www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-citizenship/become-canadian-citizen/apply.html
-
Коли ви подались на новий стаді перміт , вам прийшов лист підтвердження, спробуйте його та новий паспорт відправити по емейлу evacueehealthregistration@gov.ab.ca поясніть ситуацію що чекали паспорт і тепер чекаєте стаді ,і ще прикріпіть що у батьків всі документи валідні , можливо пощастить і пришлють нову
-
Беріть на електронну носію , там надрукуєте
-
Підкажіть хто в курсі, зробив запис на отримання подачу паспорту, в резерві все було ок, зараз висвітило про порушення військового обліку, але QR код формується, можна з ним податися на паспорт?
-
Той, що на сайті gc_cae@mfa.gov.ua
-
На який емейл ви їм писали? Мені теж скасували запис на 07.02.2025
12 Jan 2024, 17:45
Post 382502 of 403131
2 minutes ago