PR CUAET
-
Можете
-
А нельзя подавать отдельно на всех членов семьи отдельные заявки с одного аккаунта в gkey?
-
Напишіть в те консульство в якому мама зловила слот, буде відповідь письмова на руках.
-
Вітаю , таке питання якщо не має військового квитка, тільки є приписне, хтось робив регістрацію в Резерв + чи реально отримати код в Резерві ( може хтось робив чи знає )
-
Впускают - мы два раза выезжали - один раз на 9 месяцев, второй раз на две недели. Я переживала, но в аэропорту даже вопросов не было. Но на всякий. Лучей хочу податься или на study permit или на work permit сейчас.
-
Ви можете подивитись вашу аплікацію.
-
Я так розумію що зараз і в Канаді і в США усе розбили на округи, і можна звертатися лише до консульства за своїм округом.
-
Тут писали що давали адресу готелю, або знайомих в США
-
Я дочці минулого року відкрила WP коли їй ще не було 16. Тоді було безкоштовно то просто вирішила спробувати, бо у неї був visitor, а вона хотіла працювати трохи) А сину тепер відкрили в 14,5 , бо його visitor закінчується через кілька міс. Переживала, бо тепер це платно, але мені сказали що мають відкрити і відкрили Навіть про інші варіанти не думала чомусь🙈
-
На сайті пише що потрібен доказ як я проживаю в США, Перміт чи green card, я звісно ж живу в Канаді, і інформації чи можна чи ні не можу знайти
-
Мене конкретно цікавить питання original entry date?)
-
www.instagram.com/p/C_0wCtxtOgy/?igsh=OHl1aGN3Z3ZxMTEw
-
Але я точно не памʼятаю,просто вже подавався давно
-
Вітаю.так беріть суму сплачених відсотків у банку по авто, щодо покупки першого житла можна отримати невелике повернення. Даю вам пост по цій темі
-
Я теж так подумала. Цю стіну не проб'єш
-
Та наче був,але так питали чи були ви в Канаді за останні 5 років
-
У чоловіка є тільки приписне, резерв "зелений", подалися без проблем і паспот вже на руках. Але тут реально як повезе
-
Запитайте, вони хоча б перевірити можуть чи ви є в черзі на таке то число. Бо квитки куплені якщо приїду то відмовлять? Якось так
-
Це добре. Я усім трьом консулам написала одночасно з проханням зробити виняток через неможливість скористатися є чергою. Звісно, відповіді не буде. Ще мені сказали, що в едмонтоні скоро буде ще один консул.
-
Я по хорошему хочу work permit сыну, вдруг будет летом подрабатывать. Но боюсь, что их долго рассматривают, а мы хотим еще выезжать в течение 6 месяцев.
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago