PR CUAET
-
Дуже дякую
-
Наразі схоже, що вони хочуть закрити жовтень і можливо листопад. Або якось рандомно починаючи з листопада.
-
Якось збиратися і пробувати писати великі колективні листи і звертатися до депутатів, міністрів, українського конгресу. Я не знаю якщо чесно… але після цієї статті в мене зовсім опустилися руки.☹️ Вони сказали те в що ми не хотіли вірити…
-
Мені не зрозуміло яке відношення має закордонний паспорт до українських банків, які повинні відкривати і відкривають рахунки за внутрішніми паспортами, чи може щось змінилось?
-
Дякую за відповідь. Та швидше за все так і буде. Бо зі слотами біда. Особливо в Едмонтоні.
-
Примерно в июне 2023 нам приходило письмо от IRCC о том, что нам разрешено учиться с нашими ворк пермитами, стади пермит не нужен. Поищите у себя такое письмо и информацию на сайте IRCC
-
Зі сайту МВС довідку затягуєте і все потім нотаріально завірена і перекладена
-
20 листопада Файнал десіжн 5 листопада
-
Дякую Так є Що є простіше IELTS чи DUOLINGO ? Може хтось допомагає у підготовці?
-
Тоже цікавить чи встигну зробити паспорт до березня
-
Мені ще дуже подобається «деякі» Деякі!!! 🤬 не менше 17 тисяч з оброблених 4-5. Деякі!!!
-
Можете отримати а можете почекати ще кілька місяців. В IRCC своя логіка і черги там не існує
-
Я подалась у грудні 2023. І це була Атлантика. Отримати повинна була у травні 2024. Чекаю досі
-
Напишіть, я підпишу
-
Ні. Або вказати і написати транзит
-
Я не розумію, тобто люди подались на федеральний етап у червні? Чому тоді ще досі наприклад лютий чекає?Ми подались на федеральний етап 19 липня а номер отримали лише у грудні. А судячи з цих дат ми маємо вже та тиждень два отримати теж FD?
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка, чи вказувати транзитні країни в формі 5562? В деяких ми не виходили з аеропорту, і немає відміток у паспорті, а в деяких виходили на пів дня і є відмітка у паспорті з датою коли прилетіли в коли покинули країну. Дякую.
-
Письмо приходило на email?
-
Вітаю! Ми нарешті отримали ITA в EE через PNP stream (EE BC option +600). Заповнюючи анкету далі перед прикріпленням документів у розділі Family вони запитують пруф оф фандс, але ми пройшли за PNP, що не вимагає грошей. Чи праивльно буде там ставити 0?
-
Підтримую 👍
12 Jan 2024, 17:45
Post 383928 of 398598
3 minutes ago