PR CUAET
-
Мій перелік з яким оформила вже у Оттаві
-
Я теж так гадала. По скил уокер могла вже і отримати, а я вчила англійську, виконувала програму. А могла подати у лютому по скил 2023 і вже би була з піаром. А так з грудня 2023 моя біль триває 😂
-
January 13, 2025 Your application is in progress. We will send you a message once the final decision has been made.
-
а можете да и цi iмейли та телефони що вас надали на лiнii?
-
Дякую, спробуємо. Мах втратимо 55 доларів. Я так зрозуміла, що на наступні тести це не впливає.
-
Ми вирішили що так. Навіть плюс один рік це вже багато.
-
Background verification тримав з 1 червня до 3 січня, згідно оновлень у трекері, я незнаю, чи це було c-check, ноутси не замовляли, в IRCC говорили, що все в межах норми
-
Ні, я замовляла перегляд оцінки для ЕЕ.
-
Біля final decision є дата в gc key?
-
1.Правильно відрахували? 2.Сьогодні ще перевіряйте. 3.Буває що не приходить
-
Інна, ви були на c-check?
-
Можете пробувати самостійно ловити або в будь який час та день інколи проскакують поштучно, або щоночі рівно о 00:00 по Києву 12 слотів викладають та вони розлітаються за секунди (обов'язково в налаштуваннях часовий пояс змінити)
-
Можна 2 паспорти в один конверт. Раніше не треба замовляти.
-
Підкажіть будь ласка, дитині 8 років закінчується паспорт у травні 2025, чи можливо паспорт продовжити, чи потрібно робити новий ?
-
Оплата здійснюється на пошті або у вашому банку, називається money order вони знають що це. Кому - дивлячись в якому консульстві робите. В Едмонтоні на місці оплата дебет картою
-
Я отримувала ще спеціаліста - навіть дипломну роботу не писала, тільки державні іспити здавала. WES видав мені кваліфікацію магістра. Я теж із острахом чекаю дозапиту на публікації, боті мене взагалі нічого не було.
-
Будь ласка дайте адресу на яку зверталися.
-
Онлайн швидше .
-
Здравствуйте, у меня тоже было такое что пришло с опоздание на два дня подтверждение. У меня приходило на то время как запись отмечена в посольстве
-
Чогось не виходить з телефону зайти. Якийсь новий глюк?
12 Jan 2024, 17:45
Post 384026 of 398858
4 minutes ago