PR CUAET
-
Моя близька родичка подалась в вересні 23 року, в травні 24 вже були з картами
-
То вже питання до техніків. Сама концепція має логіку.
-
Я захожу в електронний кабінет, і там лише запис, більше інших задач немає, я так розумію все добре, чи є щось що треба перевіряти? На імейл нічого не приходило
-
saaq.gouv.qc.ca/en/make-appointment
-
Ті, хто подались в 2022 так, з пр. Жодного знайомого за подачі 2023-2024 року з пр не маю. Мені вказали на мінуси в моєму кейсі досить значні. Я поки не знаю як їх обґрунтувати собі в плюс
-
Якщо дитині 16, вона сама має допити слот? Чи входить ще в категорію 12-16? Дякую
-
Дякую, скажіть будь ласка скільки часу чекали новий паспорт?
-
У меня было что записался , а потом через два дня аннулирован . и на почту подтверждение даже прихоило
-
Дорого вечора, я у червні подала на продовження візітор для дітей, весь цей час не було відповіді, я зробила їм нові паспорти, в кризову форму написала, прикріпила новий ппаспорт, тільки но вони прислали рішення, без змін дат, я в шоці
-
маю то вже днів 5
-
З Львівської області, «упор» на окуповану територію не завжди добре, гуманітарна, це про вашу адаптацію в країні, війна це тільки одинт з чинників. Якщо опиратися чисто на війну, то логічно, що небезпеку можна у будь якій країні перечекати. Кейс побудований : Діти Робота Соціально активні Добре забезпечення (машини, рент, не зверталися за жодними допомогами) Ну і звичайно, хороший адвокат( наголошую ) не консультант, який грамотно зібрав все разом. Як результат ПР за 8 місяців.
-
Одні кажуть можна, тобто ви заявник берете собі слот і одночасно вписуєте чоловіка в підопічного, інші кажуть не можна так. Чому він зі свого аккаунта не може зловити?
-
Так
-
Може полетів сам реєстр🤷♀ У нас така ж сама проблема останню годину
-
Я нічого вам до цього не писала)
-
У мене всі знайомі, хто подався в 2023 біо здали і все. Рік чекають. Тому мені цікаво яка була основа кейсу
-
У мене отак сьогодні 😣. Є щасливчики?
-
Підкажіть хто знає про слоти? В які дні або часи виставляють?
-
А які документи потрібно для дитини 14 років,і фото робити самим чи там роблять?
-
Ох, капець. Ясно
12 Jan 2024, 17:45
Post 384716 of 400481
12 minutes ago