PR CUAET
-
Я так розумію,після закінчення ворк перміту вони дуже хочуть щоб якнайбільше поїхали звідси
-
так. є такий "глюк". все ок
-
Народ в кого було подібне та що з цим робити? Заходжу який день поспіль с двох компів в єконсул, час на Україну переведен, геолакація також. Бачу Ось це . Типу багато слотів але жодний не працює. Що це та як боротися ? Відчуття, що типу для перевірки, Ось мол місць багато ми працюємо. Це станом на зараз
-
Никак,только ждать
-
Під скажіть будь ласка, якщо я маю на руках новий паспорт Мій старий продовжений до 27 року, віза до 26, ворк перміт також до 26 року. Чи можу я зробити візу в новий паспорт та ворк перміт ? І що потрібно робити ?
-
Хто підкаже чи допоможе придбати квіток на поїзд київ варшава. 23.01? Дякую
-
Никто сегодня eCOPR не получал? обычно каждый день хоть кто-то отписывается, а сегодня никого
-
Доброго дня,чи це правда що IRCC загубила тисячі заявок на возз'єднання сімей ?
-
Які є варіанти повпливати на справу, якщо вона зависла на етапі отримання ФД? Імейл? Дзвінки?
-
Підкажіть будь ласка який розмір фото потрібен для work permit? І чи підійде фото зроблене на телефон в pdf форматі? Буду вдячна за відповідь 🙏
-
Спробуйте опівночі, за київським часом
-
Latest update: Final decision - January 14, 2025:Your application is in progress. We will send you a message once the final decision has been made За два тижні вже в процесі) щось вони дуже швидко
-
Торонто, Отавва так Само..тепер зовсім не розумію як ти слоти хопати якщо воно показує уйню одразу .. вибачте наболіло
-
Дуже вам дякую
-
Ну я в сентябре подалась но с тех пор никаких обновлений ничего
-
Підкажіть будь ласка, чи підходить фото зроблене на телефон для продовження ворк перміту? І який розмір? Буду вдячна за відповідь
-
саме зараз 00 годин по Київу .... В Торонто це мрак
-
Капец, зайшла в 1 секунді немає
-
з телефона й мене також пише.. якесь божевілля 😭
-
можете. заповнюєте анкету і додаєте новий паспорт. посилання можете знайти вище по чату
12 Jan 2024, 17:45
Post 385983 of 407939
3 minutes ago