PR CUAET
-
що таке "запит"? можете замовити безкоштовні ноутси поки немає aor. там побачите свій тимчасовий номер, це максимум
-
У мене така ж ситуація.Питала тут.Сказали,що не підходить,бо менше 2 років.Треба шукати аналогічну роботу в іншій компанії. Послухаю,що ще вам порадять.
-
Немає точної кількості часу. Теоретично ми повинні повідомляти про зміни одразу
-
Доброго дня! У мене WP закінчується у березні 2027 року, а термін дії візи до Канади - вересень 2026. Приїхав по CUAET. Чи варто подаватися на продовження WP зараз? Або спочатку продовжити термін дії візи? Дякую за відповідь.
-
хіба що судитись та доводити це, але то багато грошей і часу
-
В IRCC web form є функція - check application status. Ви це робили ?
-
У кінці вересня 2024
-
Якщо для вашого noc ліцензія обов'язкова, то треба її робити. На сайті SINP є перелік організацій які ліцензують. Наприклад у мене інженерний noc, я робила ліцензію як ingeneer in training у APEGS. Jal це лист який видає міграційний офіс Саскачевану для подачі на номініцію. Лист у SINP просить ваш роботодавець. Не всі роботодавці хочуть це робити.
-
Яким датам дають?
-
А вони надішлють мені відповідь? Чи якщо тиша якийсь час (який?) то можна рахувати що все ок?
-
Я б почав з провінції. Щоб зрозуміти чи впливає це на вашу номінацію
-
якщо дитина на КУАЕТ статусі, і подаватися до кінця березня - то мало б бути ок
-
Намагаюсь таким чином звернути увагу на мою справу ))) так як на запит скоріше буде відповідати не програма
-
а зачем на оба подавать?
-
стади пермит тоже можно, когда угодно получить. речь идет о wp
-
Доброго дня. Як проходить процедура продовження паспорту? Чекаєш своєї черги, здаєш документи, ставлять відразу печатку і все? Чи ще щось запитують?
-
якщо немає навіть aor - то що ви там хочете побачити? який статус, якщо вашу заявку навіть робот не відкривав-щоб присвоїти номер
-
Максимум що ви можете отримати то тимчасовий номер. Аор- надання номеру справи. До цього момента вона просто стоїть у черзі на нульовому етапі.
-
Дякую за відповідь, гарного дня!
-
Work Permit
12 Jan 2024, 17:45
386946/443387
less than a minute ago