PR CUAET
-
Не зрозуміла. Люди чекають на екопр з квітня після порталу 2?
-
Я також так. І тиша.
-
Іншу - Судан та Афганістан
-
Я кажу про федеральний етап тільки. Ендорсмент з підготовкою то ще три місяці
-
я вам вище скинула посилання, хоча б перейдіть подивіться
-
А що це за 10 балів Alignment with Alberta regulatory requirements
-
Питання куди. Рекомендують попередньо дізнаватися в авіакомпанії, чи впустять з подовженим паспортом, і в країні, куди їдете.
-
Так, дякую
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо я подаюсь на продовження WP, потім десь, наприклад, через 4 місяці, в червні, мені приходить відмова за якихось причин, то переподатись я вже не зможу і то означає, все, пакувати валізи?
-
ну це я рахую федеральний етап, на номінацію теж подавалися у 2023
-
А можна і мені в особисті.
-
бо 5 - рівень вашого англ. 8 балів - це скільки вам дає ааіп за мову для участі у програмі. chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/www.alberta.ca/system/files/im-worker-stream-expression-of-interest-points-grid.pdf
-
Так це везунчики. Я подала у 2023. Моя програма закінчилась вже повністю у жовтні 2024. Я повинна була вже бути з карткою і радіти. Про мене взагалі забули після аор на 8 місяців, хоча програма триває максимум 7 місяців
-
не дуже зрозуміло чому англ воно вирахувало 8, якщо я вказала 5
-
Так. Без проблем. Якщо до закінчення паспорта менше 2 міс.
-
Добрий день. Скажіть будь ласка подаюсь на WP вже на новий паспорт. Питання: 1) як і де ви вказували для офіцера,що у вас новий паспорт? 2) коли ви подавалися на продовження візи під час подачі на новий WP чи після його отримання?
-
а підкажіть чому нашу програму розбито на 2 рядки...Чи вони мають на уівазі якесь інше public policy..може маєте здогадки
-
Через 2,5 місяці запросили на біо, потім 6 місяців знущань, повної тиши, потім дозапит обновити усі доки з датою на момент запиту, тобто жовтнем, відправила усі доки у той же день з новими датами і пейстабами, і знов повна тиша 3 місяці, потім фд, портал 1,2 у січні 2025. Чекаю екопр.
-
так, це жахливо. Я вже думаю може якусь петицію писати на них. Хоча незрозуміло, хто над ними
-
Недавно поехали и нашли работу?
12 Jan 2024, 17:45
388784/443373
about a minute ago