PR CUAET
-
/kick
-
Ммм
-
Дякую дуже
-
Знову в мут всіх відправляти буду...
-
Давайте перестаємо не по темі...
-
Чоловік не в Україні народився, і навіть не в СРСР. Хоча й громадянин України вже багато років. Свідоцтва нема і дуже важко нове узяти. І ось я шукала на офіційних сайтах, і пишуть, що обов'язковим воно є для дітей. Тож у мене з'явилася надія
-
Австралія, Штати тд де на англ
-
І не тільки з Канади
-
ЧОму не підходить? ВОни беруть сертифікати з мовних курсів для ПРів, або будь який прострочений IELTS чи CELPIP, або закінчений коледж в Канді
-
Не без цього - тут теж залежить на якого офіцера попасти. Тому я про гуманітарну програму часто як про лотерею пишу, бо це все дуже субєктивні речі
-
Для громадянства айлтс та інше без строку давності
-
А ще нещодавно Канада відмовила в громадянстві росіянці, яку судили в Росії по справі про фейки про армію Канада загадкова країна
-
Нет желания воевать, да и в той Украине столько видос интересных есть как в украинской форме суют насильно в бусы и бьют , хочу подметить в УКРАИНСКОЙ
-
Вот, войну даже укр отрицает, а наказывать мужчин хотят. Какой же сюр
-
Тут політика теж працює. Росіянин "бунтує" проти влади і за "правильних", то йому гріх не дати. По Українцях невідомо як саме буде. Хоча незважаючи на потуги України, Канада поки що мягко посилає всі запити на те щоб Українців тримали в Канді лише тимчасово і не давали ПР масово і щоб видавати військовозобовязаних, як і більшість країн Європи. ПРинаймі поки що
-
Ну, там трохи інша справа - відмовлявся виконувати злочинний наказ іти вбивати громадян іншої держави. В Україні ж - захист своєї країни, як ніяк.
-
Це професійний підхід 👍🏻
-
Остап говорив, що якщо статус Submitted на сайті, то все окей, просто чекати Моя знайома, яка займається теж відкриттям віз і ПР (має ліцензію «офіційного представника») то теж сказала, що все має бути добре.
-
Не выгодно сейчас.
-
Есть конвенции
12 Jan 2024, 17:45
3896/474652
18 days ago