PR CUAET
-
Для подачи на ПР подойдут сканы свидетельства ,аттестата? Не потребуют потом оригиналы?
-
Его на руки не дают. Он виден офицеру. Годен 5 лет пока что
-
Opportunity stream, так, ви праві, це я не правильно вказала
-
Всім доброго дня. Прийшли портали 1 окремо на моє ім'я та на ім'я дитини (депендант 1). На ім'я чоловіка (депендант 2) нічого немає. Чи хтось стикався з таким? Поділіться, будь-ласка.
-
Скажіть, може в кого був такий випадок. Зробили мед огляд, все ок, через місяць до нас звернулись з клініки що нема аналізу крові, почали шукати через лабораторію і лікар, не знайшовся ніде. Лікар каже що його загубили і щоб йшли здавати знову. Але в нас є підтвердження що ставали, плюс новий аналіз, знову платити нам, але ж не ми губили той аналіз. Як краще бути в такій ситуації?
-
Яка у Вас программа? І поправка - не громадянство, а резидентство (чи у Вас вже Пр та 1095 днів проживання в Канаді?)
-
В additional documents наберите medical exam и вам подтянется
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка контакти консультанта чи лоєра з питання ПР - цікавить консультація. Торонто, Онтаріо.
-
Если все ок, то они принимают мед комиссию за последние 5 лет, но пока мы тут не видел до запросов на повторную медицину
-
Понял, спасибо 🤯 я вообще не вижу куда это загружать, увидел, что здесь говорят о мед осмотре…
-
Спасибо
-
доброго ранку! Чи маєте вільну хвилинку? Я працюю в компанії будівництва PCL. Якщо я не підписувала джоб оферу, моя компанія говоре, що вони не пропонують контрактів і не можуть гарантувати тривалість роботи в будівельній галузі. Мені відписали, що EMPLOYMENT VERIFICATION лист успішно використовувався в минулому для інших працівників, які подали заяву на резиденство , що робити цьому випадку? Чи можу я їм дати форму джоб офeру, щоб вони заповнили її ? Можливо хтось був у схожій ситуації
-
Или по почте вышлют
-
Пусть вам распечатают
-
Есл не дали, попросите у клиники
-
Нет… не дали… врач сказала, что всё отправит куда надо, и всё 😳
-
Вот такую бумагу надо подгрузить
-
Вам должны были такое давать 👇
-
Посмотрите есть отдельная ветка Медосмотр - там есть кейсы. что медосмотр для WP проходит. а может офицер дозапросить.
-
Только чек об оплате
12 Jan 2024, 17:45
9 minutes ago