PR CUAET
-
Что-то типа этого www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/pr-card/apply-renew-replace/urgent.html И этого www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/foreign-workers/two-week-processing.html Но это не конкретно оно. Той ссылки на их сайте я уже не могу найти. Походу забрали. Там была почта типа веб формы куда можно было написать. Но это я так, использовал все возможные шансы, так как у меня ситуация такая. Но больше помогло обращение к местному дипутату. Потому что когда я сам подавался на приоритетное рассмотрение, то мне через пару месяцев пришел ответ, что они в порядке очереди меня будут рассматривать. А вот после обращения к дипутату- дело заиграло новыми красками. Но тоже не сразу.
-
В Гуглі напишіть : перекладач в Києві, Чернігові, … Яке місто вам подобається. Напишіть запити в декілька перекл центрів. Виберіть найбільш підходящий по ціні та термінам. Я так робила. Але контакти вже не знайду, вже рік пройшов
-
Я думаю, в них є якісь критерії. Але це ж особисте.
-
Дуже дякую вам за відповідь! То виходить лише рік канадського досвіду(як вимагає альбертійська програма) буде достатньо аби йти з цим НОК кодом?
-
Угу, федерали оголосили про це ще осінню. А Марк Міллер сьогодні чи вчора твітнув, що це провінціям за те що не хочуть брати біженців. 🤦♂️ І хто буде брати більше біженців і прийде до них на переговори по цьому питанню - може отримає свою квоту назад 🤦♂️