PR CUAET
-
www.youtube.com/watch?v=3jxDr_R_aAk
-
Хотілось би зрозуміти, яким чином складається податкова звітність з робіт Теж хочу відкрити брокерський рахунок, а люди інфою якось не поспішають ділитись
-
А чи буде окрема гілка по банковим і фінансовим системам?
-
Я зрозуміла, що це з витягом 3 тижні, а без нього до 6
-
Я отримувала в консульстві спочатку, не брала з Дії. Але так, казали що завіряти в консульстві обов'язково.
-
Юля, а Ви уже подалися? Довiдка маэ бути обовязково завiрена в консульствi?
-
Ну має сенс тільки якщо вже номінацію отримав і маєш подаватись. 3 тижні чекати довідку теж не Бог вість як довго
-
Бо так швидше
-
6 октября 2022 - Подача документов в провинцию. номинация 27 октября 2022 - Получение номинации 9 ноября 2022 - Подборка на экспресс-заход 13 ноября 2022 - Подача документов на PR 22 декабря 2022 - Подтверждение пиара
-
За федеральну не повертають?
-
офіційні платежі (за провінційну аплікацію 500$, але їх зараз повертають), за федеральну аплікацію 1365$ з одного дорослого і 230$ за кожну дитину
-
Та наче не відмінили на це. Знаю тих, кому прийшло повернення за етап отримання номінації, але це тому, що зараз розгляд заявок на номінацію дуже довго, а повинно бути за 30 днів
-
Нащо тягатися з перекладом Дії, якщо всеодно прийдеться йти до консульства, щоб його завірити? І платити кошти. Чому відразу не замовити її в консульстві в нормальному вигляді?
-
Доброго вечора. Дякую за вашу групу, багато корисної інформації. Підкажіть, будь ласка, детальніше по оплаті. Для українців відмінили fees за подачу та провінційну та федеральну програми? Чи потрібно оплатити і потім повернуть? Чому у вас вийшло $3500 на сім’ю?
-
Тільки адвокати знають
-
Тут ТIЛЬКИ!!! дiлимося досвідом! Питання и пости не по темi буду видаляти).
-
Доброго вечора, дякую за групу, дуже чітко і ясно пишите, дякую, хочу питання, де ясно можна прочитати про посади, які підходять для PR, для людей , які приїхали по CUAET? Буду вдячна
-
попробуйте запитати у перекладачів
-
тут написано що якщо довідка не англ чи французькою, то повинна бути надіслана разом з оригіналом перекладу, виконаного сертифікованим перкладачем
-
Я зробила витяг з дії, він на укр мові. Чоловік має ідентичний + переклад з України. Витяг з перекладом достатньо для подачі на пр? Чи потрібно з витягом іти в посольство, щоб було на оригінальному бланку?
12 Jan 2024, 17:45
Post 40126 of 399988
less than a minute ago