PR CUAET
-
Всім привіт, хто замовляв доставку DHL з 21 січня, прийшов трек номер?
-
Хочу подякувати усім за корисну інформацію! Вчора вночі взяла два слоти собі та дитині за інструкцією на 20 серпня (з айфону) ❤️ то був ще той квест. В мене не одразу все вийшло, тому що робила одну й ту ж помилку. Перед тим як натискати кнопку далі для пошуку слотів потрібно було перевести дату на лютий (а не після). Тобто заповнити усі дані свої та дитини, а вже перед натисканням «далі» для пошуку слотів змінити дату. Величезне дякую 🌸
-
Ні, я питаю про нову візу
-
В налаштуваннях телефону. Поставити замість канадського часового поясу український. Заповнити всі дані і перед пошуком слотів знову в налаштуванні телефону поставити дату на кінець лютого (з українським часовим поясом)
-
Спасибо, не обязательно до 31, вроде да, но вот пытаюсь понять как лучше и быстрее))
-
Ммм да...всі провінції пощипали добре
-
Ще ні. Але може прийти, бо не вказали про відмову у візі в США коли подавались на візу. На wp вказали, чекаєм відповідь.
-
Де саме переводити дату? Не можу зрозуміти 🤷♀️
-
У нас схожа ситуація,але в дитини до серпня 2025(((буду в червні за 2 місяця продовжувати і одразу подавати на візітор,вроді не обов'язково до 31 дітям,бо вони прив'язані до наших ворк пермітів!тобто продовжуєте в одразу на основі продовженого і загружкного вашого ворк перміту подаєте на візітор дитині
-
Добрий день Підкажіть, будь ласка, чи можна продовжити дійсний закордонний паспорт в Оттаві? Це треба слот ловити теж ?
-
А на які дати можливо зловити слоти ?
-
Також питання Ми отримували invitation від Ontario і подавались на ПР по EE PNP. Я так розумію, то потрібно марками yes на питання Have you been issued a certificate under the provincial nominee program При подачі на продовження WP
-
Будущие таксисты живущие за наши налоги
-
9 января трека нет. Паспорт виготовлено але не доставлено до....
-
Мені поки що не прийшов
-
На вихідних IRCC не присилає обновлення щодо заявки на wp?
-
Ось тут:
-
Так, там в кінці де завантажувати анкету, а в іншому вікні потрібно додати фото перміту
-
Обратите внимание при сканировании если будете это делать в степлес- как отсканируется лист с оценками с универа. У меня были проблемы я полагаю потому что он нестандартного размера.
-
Этот год выборов - ничего в эмиграции не получится, единицы на удачу. Просто отдохнуть в этом году нужно, с 2026 года через полгода когда новая власть заработает - вступить в новые правила игры. Этот год улучшить свои навыки, язык подтянуть, кому-то ненавистную работу сменить на то что нравится и год отработать - есть время перестроиться и набраться сил.
12 Jan 2024, 17:45
Post 401603 of 407932
4 minutes ago