PR CUAET
-
Сказали що не можна
-
Добавляйте будь-ласка #запитання
-
Подскажите пожалуйста, какие документы нужны для подачи на аос ? (Начальная стадия) Что просить от работодателя? И что нужно для common law partner
-
Добавляйте будь-ласка #запитання
-
А де вона взагалі тоді?
-
Таке ж саме спостереження)) Ще в серпні нам еміграційний консультант казала що якщо все добре до червня отримаємо PR, тепер вже не зрозуміло чи отримаємо ми хоча б номінацію до червня😅 Дуже дивний застій в них🫠
-
Людиииииии я отримала слот ! Ви неймовірні всі особливо подяка Владиславу за поміч
-
Ну ворк перміт на руки отримала )
-
Я теж вказувала і з липня тиша А пам'ятаю писали люди що липневі заявки дуже швидко декому розглядали Можливо це залежить до якого офіцера попаде справа..не знаю теж що і думати
-
А якщо з переводом часового поясу та дати на майбутнє то три повідомлення вище дивіться
-
Так - власне це маю на увазі. Тому що закордонні паспорта мають інші букви ніж українські. В мене сусідка в паспортному столі працює то там є спеціальний перелік варіантів букв, які присвоюються іноземним паспортам. Бо якщо це дійсно так - то це вирішить проблему багатьом.
-
Борис, я бачила ваш коментар про посольство України в СанФранциско, підкажіть будь ласка чи вдалось вам зробити там паспорт? Бо я теж так хочу, вже забронювали слот, дякую!!
-
Ну потім подаватись на громадянство наприклад і треба буде все вказувати... Тому рекомендують після е-копр вже змінювати)
-
Я спрашивал у иммиграционного консультанта, он говорил что если на портале 2 уйти с работы проблем быть не должно, но это на ваш риск
-
Підкажіть, змінилось щось?
-
ну напевно тільки що там буде написано у полі "Паспорт" :)
-
Спасибо большое
-
Усі документи тільки від головного апліканта. chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-alberta-opportunity-stream-checklist.pdf
-
Svitlana, ви вчитеся/вчилися на HCA?
-
Скажіть будь ласка, яку програму ви вибирали з переліку при прив'язці до gkey. Можжливл я роблю щось неправильно. Буду вдячна за підказку
12 Jan 2024, 17:45
408170/443387
4 minutes ago