PR CUAET
-
До березня безплатно
-
Є, але не в Альберті
-
Завлежить від програми. ДЕсь 2 роки вікно, десь 5, а десь 10. Але більше 10ти ніде немає
-
Обовязково
-
Дивіться умови вашої програми. Для моєї програми потрібно було підтвердити за останні 5 років. У інших за останні три.
-
Більшість страхових не застрахує взагалі без прав
-
Якщо є ліцензія
-
А я в приложусі дивився… ще раз дякую
-
Це підходить тільки для певнрих програм. Наприклад на PEI
-
Дадуть якщо просити або на ньлого подаватися. В нас немає дискримінації по роботі за віком - принаймні легалоьно
-
А якщо не прикріпити, то не пройде заявка? Як для подачі по КУАЕТ на візу - у анкеті просили і довідку про доходи, і джоб оффер, але без прикріплення цих документів усе нормально проходило. Я ще не пробувала сама, тож поки не знаю. Просто в чоловіка нема свідоцтва зараз, то шукала інформацію, і побачила, що свідоцтво про народження для дорослих вже не є обов'язковим документом 🤷🏼♀️
-
Будьте обережні з посадою зварювальника. Вона підліцезована в більшості провінцій. І без відповідної ліцензії ні досвід ні job offer не зарахують
-
до 6ти місяців не потрібно стаді перміт
-
loj 22j[ не одружені діти рахуються вашими залежними, і будуть іти на ПР розом з вами
-
Через ЕЕ не просять, через ПР портал просять.
-
Я стараюся перекладати так щоб переклад показував одне імя
-
Але ж на сайті IRCC вказано, що для подачі на PR свідоцтво про народження є обов'язковим лише для дитини, щоб підтвердити родинні зв'язки з головним аплікантом.
-
Для самого LMIA переважно не потрібно. Якщо робота непрофесійна (TEER 4-5) то для самого WP можуть просити.
-
Мусите розказати, що ви робите. ПО назві складно сказати
-
Це була програма TR to PR
12 Jan 2024, 17:45
Post 4105 of 399985
5 minutes ago