PR CUAET
-
На канадавиза тоже також багато випадків. Розумію, що не самі такі. І розумом також що реально нема чого панікувати, але укр.натура все одно панікує 🤭
-
Пропустило далі після того як я ще раз ввела країну та НОК. Посилка у системі була
-
When applying for Canadian Citizenship, you need to submit a PCC from any country where you lived for 6 months or more in the 4 years before your Citizenship application.
-
Спасибо 👍
-
Привіт всім! А може хто тут знає чи вже запросив справку про несудимість з Італії?
-
Ні, все одно потрібно, бо саме туди вам будуть надходити всі повідомлення по вашій справі, всі запити від офіцера. І ви матимете змогу слідкувати за вашим файлом.
-
Да лучше запросить справку со старым прописанием фамилии
-
Будь - які документи, які ви будете подавати потрібно перекладати сертифікованим перекладачем, в тому числі приписні і військові квитки.
-
Ви шановний підредагуйте методичку В/пмж в нас тут ніхто так не каже
-
Доброго дня Хтось має досвід отримання довідки про несудимість з Ізраїлю? Як її можна отримати якщо людина знаходиться в Канаді?
-
Підкажіть, будь ласка , якщо пройти медицину в Європі, то за скільки днів чи місяців вона повинна бути, щоб при в’їзді в Канаду вона була діюча і повторно вже в Канаді не потрібно було проходити???Дякую!
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка чи потрібен апостиль на всі документи для AOS?
-
Яка ціна?
-
@OstapBosak
-
Я не знаю. Прикріплю до вас консультанта
-
Тоді мабудь краще в Канаді проходити?
-
Якщо я по SWO іду то також ці ж умови, чи немає значення ?
-
Вы всерьез считаете, что кому-то нужны?)
-
Офіцери просто можуть не побачити її в базі і не залежить від терміну
-
Разом
12 Jan 2024, 17:45
Post 41125 of 402593
4 minutes ago