PR CUAET
-
Ні, тільки якщо мати отримає ПР по будь-якій іншій програмі
-
Ще маю одне запитання , хтось тут є чи знає когось хто перекладає документи в Провінції Альберта ?
-
А ви кудись спішить, подали тай чекайте, ваш статус в Канаді дійсний тай Слава Богу. Чим пізніше дадуть тим на довше буде)
-
Нифига себе повильно)) не наглейте чесслово. Скорость просто бешеная для ПР процесса.
-
Не подскажите через какую границу они выехали?
-
www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-alberta-opportunity-stream-checklist.pdf подивіться будь ласка зміст документів
-
Дякую
-
В пеференс буде писати скільк іи там пропрацювали
-
Ну мабуть шо 8 9 8 9 як показав селпіп
-
а який ваш рівень англійської?
-
Ні, не по цій. Але була така ж ситуація з оплатою. При подачі не заплатили, був дозапит на оплату, з моменту якої пройшло 4,5 міс до листа з запрошенням на біо.
-
Сканувала з обох сторін
-
ну я вільно спілкуюсь на роботі та в житі. Звісно я не можу підтримати теми про науку або щось подібне. Також пишу непогано, вмію складати речення різної складності і т.д.
-
Так
-
Подалися в середині грудня
-
На скільки я зрозуміла з оф сайту, то з TEER 4,5 теж можна, лише здавати екзамен з англійської
-
я не про екзамен, а в плані як ви думаєте
-
Я хочу переконатися, що я правильно завантажив свої фотографії. Ви щойно відсканували фотографію, яку взяли у фотографа. Або ви скористалися посиланням електронною поштою, прикріпленим до фотографії.
-
Никто там столько не живет, чтоб 2 года воевать. Убиты, покалечены или плененные. Но вы всегда можете кого-то подменить самостоятельно. И да, в Украине принять антиконституционный закон можно ненадолго — пока его не признает КСУ таковым.
-
так я й кажу що в Україні вам перекладуть та апостіль поставлять навіть якщо треба
12 Jan 2024, 17:45
Post 41395 of 387317
about a minute ago